29 December 2009

LEGO replica van het Veronica schip

Utrecht (Nederland) - Op Marktplaats staat een prachtige Lego bouwdoos van het legendarische Veronica schip te koop. De bouwdoos is niet te koop geweest in de winkel, maar speciaal gemaakt ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan van Veronica. Er zijn slechts 100 exemplaren gemaakt. Voor de echte liefhebber is dit een kans om een exemplaar in het bezit te krijgen.

De vraagprijs is hoog, maar daar staat tegenover dat de bouwdoos zeldzaam is. De hoge prijs heeft te maken met de verzamelaarswaarde. U krijgt ook een duidelijke handleiding met alle bouwinstructies. Alle legosteentjes zitten nog in de verpakking. De doos is ontwikkeld in samenwerking met de Nederlandse LEGO club "De Bouwsteen".

Het gaat om echte Lego.
Dit stuk kwam zelfs de grootste Veronica fan (Fred) onbekend voor!

Een Legoboot van de 'Nordeney'?

Ja....een Legoboot, nou ja Lego.....daar waar Lego staat op de Legodozen, staat nu de V van Veronica!

Dit is (vertelde ons Jaap Schut) een replica van de Nordeney, gemaakt voor oud-medewerkers van Radio Veronica én ook eentje voor het RockArt Museum in Hoek van Holland!

Er zijn er maar 100 geproduceerd en nummer 52 staat in één van de vitrines opgesteld in RockArt! Een certificaat van echtheid ligt er ook bij! En het is echt van Lego opgebouwd!

Voor alle Legofans is dus ook dit museum een aanrader!

Lees ook:

Oplichterij met LEGO (19-08-2009)

Dure doos duikt op op Marktplaats (1066) (30-06-2008)

Duur doosje... (22-06-2008)