Billund (Denemarken) - LEGO is op zoek naar 10 VIP reporters om een aantal van onze nieuwe LEGO Chima producten te beoordelen, voordat ze op de markt verschijnen.
HOE KUN JE VIP REPORTER WORDEN?

1. Je schrijft EEN VERHAAL (min. 5 regels) over LEGO® Chima, met als startpunt de tekst hieronder.

2. Of, je maakt een TEKENING of LEGO BOUWWERK waar je laat zien hoe de Chima wereld, modellen en/of dieren er volgens jou uit zien. Upload er vervolgens een foto of scan van. Je mag er uiteraard ook een verhaal aan toevoegen.

DIT IS HET BEGIN VAN HET NIEUWE LEGO® CHIMA VERHAAL:
In de magische wereld van Chima strijden…

EEN PAAR TIPS OM JE VERHAAL TE SCHRIJVEN:
Hoe ziet de magische wereld eruit? Welke dierenstammen wonen er? Waar vechten de dieren voor? Wie zijn de 'goeden' en wie zijn de 'slechten'? Hoe denk je dat de nieuwe Chima modellen eruit gaan zien?

Opdracht:
Als een van onze 10 VIP reporters ontvang je een aantal LEGO Chima producten die je kunt beoordelen vóór je vrienden ze te zien krijgen. Je ontvangt de eerste producten al rond het einde van december 2012. We uploaden een aantal van de ontvangen verhalen naar de nieuwe Chima website zodat andere kinderen ze kunnen lezen - en het zou kunnen dat we je vragen ook andere beoordelingen te geven. De beoordelingen moeten per e-mail naar de LEGO Groep worden gestuurd.


Inschrijven om reporter te worden:
1. Schrijf EEN VERHAAL over LEGO Chima (min. 5 regels), met als startpunt een bestaand stukje tekst.
2. En/Of: Maak EEN TEKENING of LEGO BOUWWERK die laat zien hoe de Chima wereld, modellen en/of dieren er volgens jou uit zien. Upload er vervolgens een foto of scan van.


VIP Reporter aanvraag:
Je kunt je verhaal, tekening of bouwwerk inzenden tot uiterlijk 3 december 2012.
De winnaars ontvangen rechtstreeks bericht van de LEGO Groep en hun namen worden uiterlijk 20 december 2012 op deze website en op de lokale LEGO Chima website bekendgemaakt. Door deel te nemen aan de wedstrijd verklaar je dat je akkoord gaat met publicatie van je beoordelingen.
Deelnemers moeten inwoner zijn van Nederland. Medewerkers van de LEGO Groep en hun directe familie zijn uitgesloten van deelname.
Je kunt slechts één maal deelnemen aan de wedstrijd en het is niet toegestaan deel te nemen onder andermans naam. Alle geregistreerde informatie zal alleen worden gebruikt om contact op te nemen met de winnaars, en wordt gewist na afloop van de wedstrijd. WEDSTRIJD ZONDER KOOPVERPLICHTING. De LEGO Groep selecteert de winnaars naar eigen inzicht, op basis van de meest creatieve verhalen en illustraties. Deelnemers aan de wedstrijd verlenen De LEGO Groep het recht de ingezonden verhalen/illustraties te publiceren en voor commerciële doeleinden te gebruiken. Prijzen kunnen niet worden geruild tegen andere producten of contanten.

Neem een kijkje op www.lego.nl/reporter