Zwolle (Overijssel) - Kom je ook naar het echte bos op LEGO WORLD? In het bos ontmoet je boswachters van Natuurmonumenten, kun je wilde dieren van dichtbij bekijken, over een blotenvoetenpad lopen en vogels spotten.
LEGO WORLD en Natuurmonumenten hebben ook een hele leuke bouwwedstrijd bedacht. Kom naar de stand van Natuurmonumenten en bouw het mooiste vogelhuisje. De bouwers van de mooiste vogelhuisjes winnen dagelijks een verjaardagsfeestje bij Natuurmonumenten. En de vogelhuisjes worden gelijmd en opgehangen in een echt bos!

Over Natuurmonumenten
Kikkervisjes vangen met de kinderen. Hutten bouwen in het bos. Oog in oog met een ijsvogel. Natuur is een onuitputtelijke bron van inspiratie en verwondering. Daar moeten we zuinig op zijn en goed voor zorgen. Want in een dichtbevolkt land is natuur extra kwetsbaar. Daarom beschermt Natuurmonumenten 355 gebieden. Overal in Nederland. Voor iedereen. Dat doen we sinds 1905 met steun van vrienden, vrijwilligers, leden en bedrijven. Kijk op de website wat jij voor de natuur kunt doen.