10 april 2018
Nieuw LEGO Marvel Super Heroes 2 "Runaways" DLC-pakket toegevoegd.
Amsterdam (Noord-Holland) - Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag de release aangekondigd van het Marvels Runaways personage- en levelpakket, de nieuwe DLC voor LEGO® Marvel Super Heroes 2. Het pakket is verkrijgbaar voor € 2,99 en voegt een level en personages toe die geïnspireerd zijn op de iconische stripverhalenreeks van Brian K. Vaughan.

In dit gloednieuwe levelpakket, geïnspireerd op de Runaways-strip, reizen spelers naar het onderzeese Marine Vivarium. Daar proberen ze te ontsnappen aan de chaos en vernietiging die hun criminele ouders, ‘The Pride’, hebben veroorzaakt. De nieuwe vrij te spelen personages Nico Minoru, Chase Stein, Alex Wilder, Karolina Dean, Molly Hayes, Old Lace en Gertrude Yorkes worden toegevoegd aan de lijst van meer dan 200 superhelden en superschurken van het basisspel.

LEGO® Marvel Super Heroes 2 is een nieuw, episch avontuur en het vervolg op het populaire LEGO® Marvel Super Heroes. Deze originele, aftakkende verhaallijn, mede geschreven door de bekroonde stripauteur Kurt Busiek, voert spelers naar een kosmische strijd op talloze Marvel-locaties die vanuit de tijd en ruimte naar de fantastische open hubwereld van Chronopolis zijn gebracht. Het spel zit boordevol kenmerkende LEGO®-humor voor fans van alle leeftijden. Spelers nemen het op tegen tijdreiziger Kang the Conqueror in deze opwindende reis door het Marvel-universum.

Het Runaways karakter- en levelpakket is apart LMSH2_Runaways_DLC_NL2.png verkrijgbaar of als onderdeel van de Season Pass, welke zes levelpakketten en vier personagepakketten bevat, inclusief alle eerder uitgegeven content van Marvel's Guardians of the Galaxy: Vol. 2 karakter- en levelpakket, Marvel's Black Panther karakterpakket en Cloak en Dagger en de Kampioenen karakterpakket, Geen tijd meer karakterpakket en Agenten van Atlas (Avengers Forever) karakterpakket. De Season Pass is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 14,99 of als onderdeel van de LEGO® Marvel Super Heroes 2 Deluxe Edition. Deze bevat het basisspel, toegang tot het Klassieke Guardians of the Galaxy karakterpakket en een exclusief Giant-Man LEGO®-minifiguurtje (minifiguurtje alleen inbegrepen bij de fysieke versie van de Deluxe Edition).

LEGO® Marvel Super Heroes 2 is verkrijgbaar voor PlayStation®4, Xbox One, Nintendo Switch™ en Windows.

Volg LEGO® Marvel Super Heroes 2 op:

Facebook: https://www.facebook.com/LEGOMarvelVideoGame

Twitter: https://twitter.com/LEGOMarvelGame

Instagram: https://www.instagram.com/LEGOMarvelGame

YouTube: https://www.youtube.com/user/LEGOMarvelVideoGame

Lees ook:

LEGO Marvel Super Heroes 2 voegt Cloak en Dagger karakter- en levelpakket toe (20-03-2018)

LEGO Marvel Super Heroes 2 voegt een nieuw “Black Panther” DLC-pakket toe. (13-02-2018)

LEGO Marvel Super Heroes 2 nu verkrijgbaar! (15-11-2017)

NIEUWE LEGO Marvel Super Heroes 2 NYCC-verhaaltrailer uitgebracht (12-10-2017)

Nieuw vignet voor LEGO Marvel Super Heroes 2 (26-09-2017)

LEGO Marvel Super Heroes 2 komt 14 november uit! (12-09-2017)