Hardingsveld-Giessendam (Zuid-Holland) -  H'VELD-G'DAM - De LEGO-expositie in de Koperen Knop is druk bezocht de afgelopen dagen. Jong en oud vergaapten zich aan kleurrijke bouwwerken in de expositieruimte van het Hardinxveldse streekmuseum. Maar het bleef niet bij bewonderen. De bezoekers konden ook zelf aan de slag bij de speciale LEGO-tafel. En dat was vooral voor de kinderen een uitkomst! Zeker gezien het natte weer van de afgelopen week.
De vader en moeder en opa's en oma's vermaakten zich ondertussen ook prima. Dankzij een divers aantal bruikleengevers is er in het museum een grote variŽteit aan modellen en ontwerpen te zien zijn. Ook de geschiedenis van het wereldberoemde speelgoedbedrijf uit Denemarken is verbeeld.

De expositie zijn nog te bekijken tot en met 8 september. Er is een prijsvraag en er is van alles van LEGO te koop.
Museum De Koperen Knop: Binnendams 6, 3373 AD, Hardinxveld-Giessendam. Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Het museum heeft een permanent ingericht gedeelte, een museumtuin en een koffiekamer met terrassen. Voor informatie: 0184-611366 of www.koperenknop.nl.