Billund (Denemarken) - December is een hele drukke, maar vooral een hele gezellige maand. De kerstboom mag worden versierd en iedereen telt af naar de kerstdagen. Het aftellen wordt voor kinderen extra leuk met een adventkalender van LEGO. Voor de meisjes is er de LEGO® Friends Adventkalender en de jongens kunnen de dagen aftellen met de LEGO City Adventkalender. Vanaf 1 december mogen ze 24 dagen lang iedere dag een luikje openen en vinden dan 24 verschillende cadeautjes die samen een verhaal vormen. Laat de kerstdagen maar komen!

LEGO Friends Adventkalender

Het is bijna Kerstmis in Heartlake City. Kom buiten spelen met Olivia, Christina en hun hond Coco! Maak een sneeuwpop of ga skiën en word daarna weer warm bij het haardvuur met melk en koekjes. Help Olivia en Christina kerstkaarten te schrijven, cadeautjes rond te delen met hun sneeuwscooter en de kerstboom te versieren. De set bevat 24 cadeautjes waaronder 2 minipoppetjes, een hond en accessoires. Vier een vrolijk kerstfeest met de LEGO Friends vriendinnen!

Leeftijd 5-12 jaar – Adviesprijs*: € 22,99

LEGO City Adventkalender

Kerstmis komt eraan - maar de slee van de Kerstman zit vast in de sneeuw! Kan de LEGO City bosbrandweer hem helpen? Open iedere dag een luikje, van 1 tot 24 december, en vind de minifiguren, modellen en accessoires die nodig zijn voor de reddingsactie. Als je ze allemaal bij elkaar hebt, kan de slee van de Kerstman weer vliegen! De set bevat 7 minifiguren, speciale uitrusting voor het blussen van bosbranden, een brandkraan, een kettingzaag, een kruiwagen, een sneeuwkatapult, een mini brandweerwagen en nog veel meer! Bouw de cadeautjes op en red de Kerstman op tijd uit de sneeuw!

Leeftijd 5-12 jaar – Adviesprijs*: € 22,99