10 maart 2010

Funandplay nieuwe sponsor Miniland Online, Brickshop verlengd!

Miniland (Nederland) - We zijn verheugd jullie te kunnen mededelen dat we weer een nieuwe sponsor hebben mogen verwelkomen. De webwinkel met alles van LEGO, DUPLO, Nintendo en Playmobil. Snelle levering, alles uit eigen voorraad en heel goedkoop dat maakt dat Funandplay.nl al ruim een jaar favoriet is bij duizenden huishoudens in Nederland. Goedkoop LEGO, DUPLO en Nintendo kopen doe je bij Funandplay.nl snel en eenvoudig.
Funandplay.nl is officieel LEGO® en DUPLO® handelaar.

 

Verder heeft Brickshop.nl haar sponsoring met een jaar verlengd. Brickshop sponsort Miniland Online sinds 13 maart 2008. Op de vraag af ze ook dit jaar weer verder willen met sponsoren antwoordden ze direct met: "ja natuurlijk!". BRICKshop is een organisatie die reeds jarenlange ervaring heeft met het product LEGO®. Na jaren lang zelf te hebben gebouwd, heeft Brickshop nu de keuze gemaakt om LEGO te verkopen. Sinds 2007 is Brickshop mkbOK gecertificeerd en sinds 2008 is Brickshop erkend als officieel LEGO Dealer! In juni 2008 hebben zij hun assortiment nog verder uitgebreid en zijn ze officieel reseller geworden van LEGO Bags, LEGO Pens en LEGO Writing System. In het najaar van 2009 zijn ze partner van LEGO Wear geworden.

 

Mede dankzij deze twee bedrijven is het mogelijk om Miniland Online te blijven uitbreiden en te verbeteren en te promoten. 

Lees ook:

Samenwerking met Spel.nl (23-02-2010)

eBricks nieuwe sponsor van Miniland (19-07-2008)

Miniland krijgt eigen autoreclame (26-04-2008)

BRICKshop Holland nieuwe sponsor Miniland (13-03-2008)

Reclame op Miniland Home Lees verder...