Billund (Denemarken) - LEGO Chima Lavals Journey is een leuk spel. Het gaat over dierenstammen die met elkaar vechten. De opdracht in de game is op Cragger, de krokodil te verslaan. De verschillende personages van de game zijn: Laval de leeuw, Eris de Adelaar, Gorzon de Gorilla, Worriz de Wolf, een neushoorn, Cragger de krokodil Razar de raaf en een vos, een wasbeer en een stinkdier. Er is ook nog een geheim personage, die ontgrendel je als je alle personages hebt. Als je een level hebt gehaald, en die heb je gewonnen, krijg je een personage.

Als je de level hebt uitgespeeld wordt je naar de Leeuwen Tempel gestuurd. Dan komt er een filmpje waarin een nieuw personage voorkomt. Na dat filmpje heb je de beschikking over dat personage. Elke level eindigt met een gevecht tegen een ander dier. Dat dier moet je verslaan om naar de leeuwentempel te kunnen gaan.

Het leukst aan de game is dat je avonturen beleefd. In elke level zijn tegenstanders die je moet verslaan. Elke tegenstander die je verslaat levert een chi-bol op. Deze moet je verzamelen. Na een aantal verzamelde CHI krijg je een CHI met een gouden randje er om. Als je die hebt gepakt kun je je personage laten veranderen in de CHI-versie.

Ook in deze game moet je net als in de andere LEGO games allemaal 'nopjes' oprapen.