Utrecht (Utrecht) -  Op 17 oktober om 10.00 uur gaan de deuren van de Jaarbeurs in Utrecht open voorde bezoekers van LEGO WORLD 2013.

LEGO bouwwedstrijd

Het allerleukste om te doen op LEGO World is natuurlijk het maken van een bouwwerk, dit jaar is de bouwwedstrijd nog groter dan voorgaande jaren. Dit bekend nog meer LEGO stenen om nog meer te kunnen bouwen. Laat jij ons zien hoe mooi je kunt bouwen en maak elke dag kans op een mooie prijs.

Het wordt kouder buiten

De zomer is helaas voorbij, gelukkig kun je volop plezier beleven aan binnen spelen. Wil je er ook graag bij zijn in de herfstvakantie? De kaartverkoop gaat hard, dus wees er snel bij en koop je kaartje.

Gigantische LEGO golf

Surfen is een echte kunst, zeker op een golf van LEGO stenen. Durf jij de uitdaging aan om de meters hoge golf te trotseren? Test het uit op LEGO World!

De LEGO dierentuin van Dierenpark Emmen

Kom op ontdekkingsreis in de bijzondere dierentuin van Dierenpark Emmen, boordevol speciale LEGO dieren. Verbaas je over het reusachtige formaat van de olifant en tijgers. Ontdek de lenige chimpansees in de jungle en bekijk de rots vol spelende bavianen. Voor de echte durfal is er zelfs een avontuurlijke route uitgezet. Vergeet niet om bij het verlaten van de dierentuin je gratis poster mee te nemen.
Tot ziens in Dierenpark Emmen!

Landstede

Ook dit jaar zijn de studenten van Landstede uit Zwolle weer aanwezig om te helpen bij alle activiteiten. Ze vinden het leuk om met kinderen te werken en te helpen het evenement tot een succes te maken.