Billund (Denemarken) - Altijd al eens een kijkje willen nemen in de wereld van LEGOŽ In de Ban van de Ring? Kom dan tijdens LEGO WORLD naar de stand van Warner Bros. Interactive Entertainment. Kunstenaar Leon Keer zal bij deze stand een spectaculaire 3D grondtekening van LEGOŽ In de Ban van de Ring maken van 10 meter lang en 4 meter breed. Maak een foto met jezelf bij dit kunstwerk en waan je in de wonderlijke wereld van LEGOŽ In de Ban van de Ring!

Leon Keer maakte al eerder een levensgroot kunstwerk van LEGOŽ Lord of the Rings. Om een idee te krijgen wat je kan verwachten zie je hieronder een impressie van zijn eerdere werk. Op LEGO WORLD zie je hoe de wereld van LEGOŽ In de Ban van de Ring live tot stand komt in een reusachtige en indrukwekkende tekening. Dit project wordt geproduceerd door Moniker Projects.

En kun je niet wachten om LEGOŽ In de Ban van de Ring te spelen? Dat komt goed uit! Tijdens LEGO WORLD is de game speciaal voor alle LEGOŽ fans voor het eerst speelbaar in de Benelux. De game zal pas eind november in de winkels liggen, maar op LEGO WORLD krijgen bezoekers de kans om alvast een voorproefje te nemen.

Op de stand van Warner Bros. Interactive Entertainment kun je verder verschillende LEGOŽ videogames spelen, waaronder LEGOŽ Batman 2 DC Super Heroes en LEGOŽ Harry Potter jaren 1-4 en jaren 5-7. Je kunt daarnaast een speciaal Superhelden parcours afleggen waarmee je je eigen superheldendiploma kunt behalen.

LEGO WORLD, het grootste LEGOŽ spektakel ter wereld, vindt van woensdag 17 t/m dinsdag 23 oktober plaats in de IJsselhallen Zwolle. In zes grote hallen kan iedereen genieten van heel veel LEGOŽ plezier met miljoenen LEGOŽ steentjes, levensgrote LEGOŽ bouwwerken, een bioscoop, spectaculaire attracties en ga zo maar door.

Kijk voor meer informatie over LEGO WORLD op: http://www.legoworld.nl/

Like ook de Facebook pagina van LEGOŽ In de Ban van de Ring via: http://www.facebook.com/LEGOInDeBanVanDeRing