23 oktober 2015
Bezoek aan LEGO WORLD onderdeel 21 t/m 30
Utrecht (Utrecht) - Op woensdag 21 oktober opende LEGO World 2015 haar deuren. Het is het 15de jaar dat LEGO World georganiseerd word. Ter gelegenheid van dit feit heeft LEGO Certified Professional Dirk Denoyelle een speciale LEGO Wereldbol gebouwd. Dit model werd onthuld tijdens de officiŽle opening van LEGO World 2015.

We hebben geprobeerd om LEGO World zo goed mogelijk vast te leggen door middel van foto's. Deze foto's hebben we per onderdeel van LEGO World gerangschikt en in aparte nieuwsberichten opgenomen, per 10 onderdelen.

21. Springkussen

 

22. LEGO City

LEGO City op LEGO World:  Ontdek de onderwater wereld van LEGO City. Bij de LEGO City stand kunnen kinderen hun eigen onderzeeŽr bouwen. Goed voor de creativiteit van kinderen en daarnaast een grote uitdaging. De maker van de mooiste onderzeeŽr van de dag ontvangt een spetterende prijs.

 

23. Springkussen

24. Eten - Drinken & Terras

 

Eten - Drinken & Terras op LEGO WORLD: Om er voor te zorgen dat jullie even lekker bij kunnen komen, hebben we diverse picknickplaatsen voorzien. Hier kan eigen eten en drinken genuttigd worden. Ook is het toegestaan om eten en drinken te nuttigen op cateringterrassen waar je iets kunt kopen.

 

25. LEGO Club

LEGO Club op LEGO WORLD: Is jouw kind al lid van de LEGO Club, een club voor LEGO fans van 4-10 jaar? Het lidmaatschap is helemaal gratis! Als lid ontvangt je kind 5x per jaar het LEGO Club Magazine thuis, vol met strips en spelletjes, bouwideetjes, wedstrijden, geheime voorproefjes en nog veel meer!

Tijdens LEGO World zal ook de LEGO Club vertegenwoordigd worden door een eigen stand. Meld je kind dus snel aan op de LEGO Club stand tijdens LEGO World of via LEGO.nl/club.

26. Minifiguren ruilen

Minifiguren ruilen op LEGO World: Minifiguren ruilen. De minifiguren hebben zich al opgesteld om LEGO World te veroveren. Kom samen met jouw kind naar de minifiguren ruilbeurs en ruil hier de minifiguren die jullie zelf hebben meegenomen, om voor een ander exemplaar naar keuze.

27. Springkussen

28. LEGO Duplo

LEGO Duplo op LEGO World: Dit jaar zijn er twee LEGO Duplo stands op LEGO World aanwezig. Wij vinden het belangrijk om ons aanbod ook te richten op de allerkleinsten. Lekker spelen tussen de DUPLO blokken, visjes vangen in de DUPLO visvijver of bezoek samen de populaire DUPLO theater voorstelling.

29. Intertoys winkel

LEGO Verkoop op LEGO World: Bij de Intertoys winkel kunt u de nieuwste LEGO sets kopen. Daarnaast is het mogelijk leuke LEGO artikelen en losse stenen te kopen in de LEGO verkoop stands. De artikelen in de LEGO verkoop stands worden u aangeboden door de LEGO Groep.

30. Kindje Kwijt?

Kindje kwijt op LEGO WORLD: Helaas kan het soms gebeuren dat u en uw kind elkaar kwijt raken tijdens LEGO World. Om ervoor te zorgen dat jullie elkaar snel weer vinden, delen we bij opening gratis polsbandjes uit voor uw kind waar u uw telefoonnummer op kunt schrijven.

Daarnaast zijn er op verschillende locaties op het event plekken ingericht waar we u en uw kind weer bij elkaar brengen. Deze punten worden aangegeven met "Kindje kwijt?". Op de bezoekersplattegrond kunt u zien waar deze punten zich bevinden. Ziet u zelf en kindje rondlopen dat de weg kwijt is? Brengt u het verdwaalde kindje dan naar ťťn van deze punten, zodat we iedereen snel weer kunnen herenigen.

Door de drukte zijn jullie elkaar uit het oog verloren. Voorkom uren zoeken! Haal bij de infobalie in hal 2 en 3 een bandje, schrijf hier je telefoonnummer op en zo kunnen verdwaalde kinderen snel weer herenigd worden met hun ouders.

Lees ook:

Bezoek aan LEGO World (openingsdag 21 oktober)

LEGO World 2015 onderdeel 1 t/m 10

LEGO World 2015 onderdeel 11 t/m 20

LEGO World 2015 onderdeel 21 t/m 30

LEGO World 2015 onderdeel 31 t/m 40

LEGO World 2015 onderdeel 41 t/m 50

LEGO World 2015 onderdeel 51 t/m 60

LEGO World 2015 Wereld Record Toren bouwen

Programma LEGO World bekend! (13-10-2015)

Hoogste LEGO toren ter wereld in Utrecht? (30-09-2015)

LEGO World bestaat 15 jaar! (30-09-2015)

Nieuwe LEGO World website online (16-09-2015)

LEGO World 2015 van 21 t/m 27 oktober 2015 (08-07-2015)

Doe mee aan het NK LEGO Bouwen bij Intertoys (08-07-2015)