01 Juli 2008

Miniland updates juni 2008

Miniland is weer uitgebreid! We hebben de Modulex pagina enorm uitgebreid en veel foto's hieraan toegevoegd. Hier is nu ook informatie te vinden over de speciale architecten sets (750 / 751 /752) (Modulex pagina). Verder hebben we bij de geschiedenispagina's veel veranderen doorgevoerd. We hebben het gedeelte van de schaal auto's 1:87 gecompleteerd met een pagina over de gebouwen die bij deze auto's passen. Verder hebben we de pagina's van deze auto's voorzien van een plaatje uit een originele folder. Je ziet nu dus een tekening en de prijs van toen. (Schaalmodel pagina)

We hebben de Ferguson pagina uitgebreid met exclusieve foto's van ene zeer zeldzame Ferguson Trekker ter gelegenheid van de verkoop van het 50.000 originele model. Dit is een LEGO Ferguson Tractor, gemaakt door LEGO speciaal voor MASSEY FERGUSON, ter gelegenheid van de verkoop van het 50.000 Originele Massey Ferguson Tractor (de kleine trekker van LEGO was een promotiemodel - Cadeau voor de kopers van de originele trekker). De doos is NIET gemerkt met LEGO. De doos is gemerkt met:  Nordisk Traktor Company + Ferguson System NTC. De trekker is als LEGO gemerkt. (Ferguson Pagina)

Ook erg bijzonder zijn de afbeeldingen van een geschenkverpakking zien, die LEGO heeft gemaakt voor een christelijke school in de buurt van Billund in 1948 op de pagina over het Indre Mission kruis. (Indre Mission pagina)

Ook zeer de moeite waard zijn de nieuwe foto's van de Automatic Binding Bricks op een speciale pagina met foto's. (Automatic Binding Bricks pagina)

We hebben er twee nieuwe secties bij: Sculpturen, met daarin alle door LEGO uitgegeven Collectors Item dozen, ook wel bekend als Exclusives. (Sculpturen pagina) En we hebben sinds 1 juli een aantal pagina's over de LEGO Post, de Duitse voorloper van de LEGO Krant. (LEGO Post pagina)

Verder hebben de de indexpagina van het houten speelgoed aangevuld met nieuwe foto's. (Houten LEGO index pagina)