Billund (Denemarken) -  Om te vieren dat de videogame LEGO® MarvelTM Super Heroes binnenkort verschijnt, heeft Warner Bros. Interactive Entertainment een LEGO versie van de filmposter van Thor: The Dark World, vanaf 31 oktober in de bioscoop, vrijgegeven. LEGO® MarvelTM Super Heroes verschijnt op 13 november op Xbox 360®, PlayStation®3, Wii UTM, Nintendo 3DSTM, PlayStation® Vita en PC en eind november op PlayStation® 4. Een speciaal downloadable character (DL! C) pack voor LEGO® MarvelTM Super Heroes is beschikbaar op de dag van release. De Asgard DLC pack bevat acht speelbare karakters, die ook te zien zijn in de film. 

De special versie van de poster is in dezelfde stijl als de filmposter gecreëerd, waarbij alle karakters uit de binnenkort te verschijnen bioscoopfilm, van Thor tot Jane Foster en Malekith, perfect getransformeerd zijn in LEGO stijl.

LEGO® MarvelTM Super Heroes brengt een origineel verhaal met alle helden en schurken uit het Marvel universum. Spelers kunnen spelen als Iron Man, Spider-Man, de Hulk, Captain America, Wolverine en vele andere Marvel personages. Samen worden de krachten gebundeld om Loki en tal van andere Marvel schurken te weerhouden van het ontwikkelen van een superwapen, waarmee de wereld vernietigd kan worden. Spelers kunnen jagen op Cosmic Bricks tijdens hun reis door LEGO Manhattan en ook belangrijke locaties uit het Marvel universum bezoeken, zoals de Stark Tower, Asteroid M, een Hydra basis en de X-Mansion.