Winter Haven  (Verenigde Staten/Florida) - Precies zes weken na de officiele opening heeft LEGOLAND Florida de details van haar eerste uitbreiding prijs gegegeven. Het LEGOLAND Water Park moet in de zomer van 2012 haar poorten openen. Het park zal een golf bad bevatten, een snelle vlot rivier, glijbanen en een interactieve water speeltuin genaamd Duplo safari.   

“We zijn erg blij dat we de plannen voor deze nieuwe attractie nu al naar buiten kunnen brengen,” zegt LEGOLAND Florida General Manager Adrian Jones.  “We doen recht aan onze missie door dit water park toe te voegen aan het park. Het is bedoeld voor families met kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar en zal uren van water speeltijd toevoegen aan een verblijf in LEGOLAND Florida.”

Belangrijkste gebieden van het LEGOLAND Water Park zijn

LEGO Wave Pool – Hier kunnen de bezoekers lekker over de golven zwemmen of lekker afkoelen. De golven zijn zo hoog dat het voor alle leeftijden leuk is om te zwemmen in dit bad. 

Twin Chasers – Je kunt tegen je vrienden glijden in een van de twee 375 feet lange glijbanen en daarna in het water terecht komen. 

Splash Out – De waaghalzen kunnen dit hoogste punt van het water park opzoeken en in een van de drie unieke glijbanen naar beneden suizen.

Joker Soaker - Een leuke, interactieve speelplaats met verschillende lengtes en hoogtes glijbanen die voor elk lid van het gezin wel iets te bieden hebben. Je kunt lekker in het zwembad verblijven en af en toe verrast worden door een douche vanuit een enorm reservoir. 

Build-A-Raft River - Hier kun je je eigen LEGO vlot bouwen en daarna de lange woeste rivier afvaren op je flot. Met leuke vegetatie en palm bomen! 

DUPLO Splash Safari – Peuters zijn de baas in dit water speelgebied met kortere glijbanen en interactieve grote DUPLO figuren.

“Deze nieuwe attractie is slechts een van de vele manieren waarop we ons LEGOLAND Florida park de komende jaren zullen uitbreidden,” zegt Jones.