13 september 2017
Nieuwe uitbreidingen van LEGO Dimensions nu verkrijgbaar
Billund (Denemarken) - Warner Bros heeft vandaag de release bekendgemaakt van vijf uitbreidingspakketten voor LEGO Dimensions. De Team en Fun Packs van Teen Titans Go! en The Powerpuff Girls, en de Beetlejuice fun pack, allen gebaseerd op de tekenfilmseries van Cartoon Network, breiden de keuze voor dit spel nog verder uit. Spelers kunnen hun speelervaring helemaal naar wens aanpassen door hun favoriete personages en werelden met elkaar te combineren.

Spelers die het Teen Titans Go!-uitbreidingspakket kopen, krijgen toegang tot een exclusieve, originele aflevering waarin ze ontdekken hoe het bruisende team tienersuperhelden in het LEGO Dimensions multiversum terechtkomt en heldhaftige avonturen beleeft met nieuwe vrienden. Voor nog meer plezier kunnen de Teen Titans Go!-personages Cyborg, uit het Fun Pack DC Comics, en Robin, uit het Story Pack The LEGO Batman Movie, transformeren tot Teen Titans Go!-varianten in de avonturenwereld Teen Titans Go!

In het Teen Titans Go! Team Pack vind je ook LEGO-minifiguren Raven en Beast Boy uit het DC-superheldenteam. Raven, duisternis en licht in één, kan schurken verslaan met vuurmagie en elektrische schokken, en met haar telekinetische krachten voorwerpen verplaatsen. Ze kan zichzelf transformeren in haar miniatuur Soul Self om naar afgelegen gebieden af te reizen en via haar Raven portaal op onbereikbare plaatsen te komen. Beast Boy zorgt voor actie door zich te veranderen in een vogel zodat hij kan vliegen, een haai om diep onder water te zwemmen of in een muis om door kleine kieren te kruipen. Verder bevat het pakket de 3-in-1 T-Car die kan worden omgebouwd tot Forklift en T-Plane voor lucht- en zee-avonturen. Spelers kunnen het Spellbook van Azarath veranderen in Raven Wings om te vliegen en in de Giant Hand om de aarde te doorgraven, op zoek naar avonturen in en voorbij dit universum.

Het Teen Titans Go! Fun Pack bevat een LEGO-minifiguur van Starfire. Met een krachtige groene energiestraal kan ze de boeven omverblazen in haar strijd tegen de misdaad. Door haar vermogen om te werken met LEGO-regenboogsteentjes en snel te herstellen tijdens gevechten, is Starfire niet te stoppen. Spelers kunnen ook de 3-in-1 Titan Robot bouwen voor een dol avontuur in de achtbaan en deze vervolgens ombouwen tot T-Rocket of Robot Retriever voor een nog indrukwekkender avontuur met de rest van de Titans-bende. Raven, Beast Boy en Starfire bieden ieder toegang tot de avontuurwereld Jump City uit Teen Titans Go! waar je op verkenning kunt gaan in verscheidene psychedelische gebieden, van de Titans Tower tot het pretpark Wacka Doodles.

Townsville komt tot leven in LEGO Dimensions met het The Powerpuff Girls Team Pack, inclusief LEGO-minifiguren van de superkrachtige zussen Blossom en Bubbles. Spelers kunnen gebruik maken van ultra-superkrachten, zoals Heat Vision van Blossom en Rainbow Beam van Bubble, om te vechten tegen het kwaad. Bouw de 3-in-1 Octi om tot Super Skunk of Sonic Squid, en de PPG Smartphone tot PPG Hotline en Powerpuff Mag-Net om je speciale vaardigheden uit te breiden.

The Powerpuff Girls Fun Pack bevat een LEGO minifiguur van Buttercup. Spelers kunnen deze geliefde rechtvaardigheidskampioen inzetten om misdaad te bestrijden met stoere superkrachten, zoals Energy Shield en Flight! Bouw de 3-in-1 Mega Blast Bot om tot Ka-Pow Cannon en Slammin' Guitar voor fantastische gevechtsvaardigheden. Als het er hard aan toe gaat, spring je in de Mega Blast Bot om vijanden te verpletteren en bouw je hem om tot Ka-Pow Cannon en Slammin' Guitar voor fantastische gevechtsvaardigheden.

Blossom, Bubbles en Buttercup bieden ieder toegang tot The Powerpuff Girls-avonturenwereld waar spelers iconische locaties kunnen vrijspelen, waaronder basisschool Pokey Oaks, Rainbow Land en Professor Utoniums lab. Ga tijdens wedstrijden de confrontatie aan in de strijdarena en beleef eindeloos veel plezier.

Het Beetlejuice Fun Pack zorgt voor een spookachtige sfeer in LEGO Dimensions met een LEGO-minifiguur van Beetlejuice. Spelers kunnen zijn bovennatuurlijke krachten activeren om de levenden te verjagen met vaardigheden als Hersenspoelen, Telekinese en Spike Attack. Spring op de Saturn’s Sandworm voor een ritje en bouw hem om tot de Haunted Vacuum en Spooky Spider voor nog meer spookkrachten. Beetlejuice speelt ook een exclusieve avonturenwereld en strijdarena vrij.

 

Lees ook:

LEGO Dimensions Powerpuff Girls sets op de foto! (18-08-2017)

LEGO Dimensions breidt uit met Goonies, Harry Potter en LEGO City! (10-05-2017)

LEGO Batman Movie en Knight Rider komen naar Dimensions! (10-02-2017)

LEGO Dimensions uitbreidingen van Harry Potter, The Goonies en LEGO City Undercover komen in mei! (02-02-2017)

Nieuwe LEGO Dimensions sets nu verkrijgbaar! (18-11-2016)

Nieuwe LEGO Dimensions Video online (10-11-2016)

LEGO Dimensions uitbreidingssets nu verkrijgbaar! (28-09-2016)

LEGO Dimensions uitbreidingssets van de LEGO Batman Movie en Knight Rider komen uit in februari 2017! (19-09-2016)

LEGO Dimensions uitbreidingssets van november op de foto! (25-07-2016)

Nieuwe LEGO Dimensions packs en sets aangekondigd! (09-06-2016)

LEGO Dimensions uitgebreid met drie nieuwe fun packs (13-05-2016)

Nieuwe LEGO Dimensions uitbreidingssets zijn nu verkrijgbaar! (22-01-2016)

LEGO Dimensions is uit! (30-09-2015)

LEGO Dimensions komt uit op 29 september! (26-09-2015)

Alison Brie keert terug als Unikitty in LEGO® Dimensions (23-09-2015)

Speel werelden vrij in LEGO Dimensions (09-08-2015)

LEGO Dimensions Story Trailer vrijgegeven (09-08-2015)

LEGO Dimensions krijgt meer nieuwe werelden (02-06-2015)

LEGO Dimensions nog meer karakters en uitbreidingssets! (20-05-2015)

LEGO Dimensions komt op 29 september! (14-04-2015)