19 september 2016
LEGO Dimensions uitbreidingen LEGO Batman Movie en Knight Rider februari 17!
Billund (Denemarken) - Warner Bros. Interactive Entertainment geeft vandaag details vrij van drie uitbreidingsets met een zeer hoge verzamelwaarde voor LEGOŽ DimensionsTM, de unieke combinatie tussen LEGOŽ speelgoed en een videogame. De sets zijn beschikbaar vanaf 10 februari 2017. De LEGOŽ Batman Movie Story Pack, Excalibur BatmanTM Fun Pack en Knight RiderTM Fun Pack breiden de selectie van ‘s werelds meest populaire entertainmentmerken verder uit, waarmee spelers hun eigen ervaring kunnen aanpass en door favoriete personages en universums eindeloos te combineren.

The LEGOŽ Batman Movie Story Pack verschijnt gelijktijdig met de film waarop hij gebaseerd is. De Pack biedt een diepgaande, verhaal gedreven gameplay ervaring met iconische DCTM personages in zes levels boordevol puzzels en nieuwe LEGOŽ Gateway-stenen waarmee spelers de Bat-Computer op de LEGOŽ Toy Pad kunnen bouwen. De Pack bevat BatgirlTM en RobinTM minifiguren die gebouwd kunnen worden en de 3-in-1 BatwingTM, die omgebouwd kan worden naar de Black ThunderTM en Bat-TankTM. Spelers kunnen de volledige film spelen en samenwerken met Batgirl en Robin om JokerTM en zijn schurkenteam te verslaan. Met de Batgirl's batarang, zweef- en sluipmogelijkheden kunnen zwaar beveiligde omgevingen bereikt worden en met de lenigheid en duikvaardigheid van Robin kun je overal naar binnen sluipen. Spelers kunnen Robin ook transformeren in NightwingTM om lianen door te snijden en zijn afweerbewegingen gebruiken voor nog meer avonturen tijdens het bestrijden van de misdaad. Batgirl en Robin bieden toegang tot de nieuwe The LEGOŽ Batman Movie Adventure World met zijn eigen unieke Battle Arena vol competitieve lokale split-screen gameplay voor maximaal vier spelers.

Batman Excal FunPack.jpgBatman fans kunnen hun LEGOŽ DimensionsTM gameplay uitbreiden met Excalibur BatmanTM van The LEGOŽ Batman Movie. De Fun Pack bevat een BatmanTM minifiguur om te bouwen en een 3-in-1 Bionic SteedTM, dat omgebouwd kan worden tot de Bat-RaptorTM en UltrabatTM voor extra in-game mogelijkheden. Spelers kunnen Batman's Master Builder en Sword Switching mogelijkheden gebruiken om puzzels op te lossen en vijanden te verslaan. Batman geeft daarnaast toegang tot de The LEGOŽ Batman Movie Adventure World en Battle Arena.

Michael KnightTM en K.I.T.T. uit de klassieke Jaren 80 TV-serie Knight RiderTM komen ook Knight Rider FunPack.jpg naar LEGOŽ DimensionsTM. Spelers kunnen als het iconische duo spelen met de Knight RiderTM Fun Pack, dat bestaat uit een Michael KnightTM minifiguur en een herbouwbare 3-in-1 K.I.T.T., die omgebouwd kan worden tot de K.I.T.T. Jet en Goliath Armored Semi voor extra in-game krachten.

Spelers kunnen de ontwijk- en sprint manoeuvres van Michael KnightTM gebruiken om puzzels op te lossen en tegenstanders te overmeesteren. Of zijn polshorloge gebruiken om geheimen achter x-ray muren te onthullen en vijanden te slim af te zijn door computers te hacken en sporen te volgen. Spelers kunnen ook op vier wielen de misdaad bestrijden met K.I.T.T., het dankzij kunstmatige intelligentie hoogontwikkelde voertuig, om hun gameplay een boost te geven. Michael KnightTM geeft toegang tot de nieuwe Knight RiderTM Adventure World met zijn eigen unieke Battle Arena.

Spelers kunnen hun spelervaring blijven uitbreiden en aanpassen met de nieuwe uitbreidingsets die dit jaar worden uitgegeven: de GhostbustersTM Story Pack, Adventure TimeTM en Mission: ImpossibleTM Level Packs, Harry PotterTM en Adventure Time Team Packs en The A-TeamTM Fun Pack zijn vanaf 27 september beschikbaar. De Fantastic Beasts and Where to Find ThemTM Story Pack, Sonic The HedgehogTM Level Pack, GremlinsTM Team Pack, en E.T. The Extra-TerrestrialTM, Fantastic Beasts and Where to Find ThemTM en Adventure TimeTM Fun Packs zijn vanaf 18 november beschikbaar.

LEGOŽ DIMENSIONSTM, ontwikkeld door TT Games en uitgegeven door Warner Bros. Interactive Entertainment, is nu beschikbaar voor de PlayStationŽ4 en PlayStationŽ3 computer entertainment systemen, Xbox One, Xbox 360 en het Wii UTM systeem.

Volg LEGO Dimensions via:

Facebook: http://www.facebook.com/LEGODimensions

Twitter: http://www.twitter.com/LEGODimensions (@LEGODimensions)

Instagram: http://www.instagram.com/LEGODimensions (@LEGODimensions)

Tumblr: http://LEGODimensions.tumblr.com

Volg de LEGO Dimensions YouTube serie via: http://www.youtube.com/LEGODimensions

Lees ook:

Almere in LEGO (03-05-2016)

Dirk Denoyelle's Amazings in Parijs! (09-08-2015)

Dirk Denoyelle's Zebrastraat Gent in LEGO (18-10-2014)

Dirk Denoyelle in De Wereld Draait Door! (17-10-2014)

Dirk Denoyelle onthuld koningspaar uit LEGO (17-10-2014)

Dirk Denoyelle maakt maquette voor jeugdcentrum Hoboken (24-05-2014)

Dirk Denoyelle bouwt LEGO energiecentrale (25-03-2014)

LEGO Muur voor Unicef (14-01-2014)

Blankenbergse gevels in LEGO (31-08-2013)

LEGO kunst Dirk Denoyelle in Gent (01-11-2012)

Cirk door Dirk (26-01-2012)

Dirk Denoyelle 20 jaar in het theater (04-07-2011)

Nieuwe LEGO projecten Dirk Denoyelle (24-10-2010)

Filmpje Dirk Denoyelle over Vlissingen (03-08-2010)

Hoofden Dirk Denoyelle naar Slowakije (27-05-2010)

Kunstenaar maakt hoofden Michael Jackson van LEGO (21-04-2010)

Dirk Denoyelle's hoofden in Singapore (16-06-2009)

Dirk Denoyelle eerste LEGO Certified Professional van België! (17-03-2009)

Dirk Denoyelle maakt beeld van Marco Borsato in LEGO! (17-03-2009)

Neem eens een kijkje op de pagina over Dirk Denoyelle!