05 december 2013
LEGO Marvel Super Heroes game review
Billund (Denemarken) - Na LEGO Chima: Laval's Journey is het nu de beurt aan LEGO Marvel Super Heroes Universe in Peril om een review over te schrijven. Ook deze game lijkt erg op de vorige titels. Er moeten door verschillende LEGO mannetjes, nu in de vorm van Marvel Superhelden als Hulk, Spiderman, Wolverine, Ironman, Captain America en nog enkele andere helden, allerlei LEGO objecten worden vernietigd.

Tijdens het spelen van de game loop je door verschillende levels gebaseerd op bekende locaties uit de Marvel films. Daarbij kun je denken aan Stark Tower in New York of het kasteel van Dr. Doom.

De LEGO game is leuk voor mensen die van Marvel houden, maar ook voor mensen die het leuk vinden om LEGO-games te spelen.  Het leuke aan deze game is dat er veel super helden in spelen, die je kent van TV of van series van vroeger. De jongere spelers kennen de meeste figuren ook.

In de game zijn verschillende personages met verschillende krachten. Soms ben je de ene superheld, maar heb je de kracht van een ander nodig om een hendel om te zetten of om een schurk te verslaan. Je kunt dan van personage wisselen. In het begin beschik je alleen over Hulk en Iron Man, maar naarmate je de levels uitspeelt krijg je steeds meer personages om mee te spelen. Er zijn er personages zoals Thor en Iron Man die kunnen vliegen, kunnen The Hulk en The Thing zware objecten optillen en hebben figuren zoals Jean Grey en The Invisible Woman telepathische krachten. Stuk voor stuk vermogens die steeds op verschillende manieren terugkeren in de puzzels. Het is de bedoeling, net als in de andere LEGO games, om LEGO-muntjes te verzamelen. Uit vrijwel alle objecten in de omgevingen stromen deze zilveren, gouden en blauwe nopjes met een geld geluid. Om verder te kunnen in de game moet je tijdens het spelen allerlei objecten verzamelen en tegenstanders verslaan. Je krijgt gouden stenen voor bepaalde opdrachten. Deze gouden stenen heb je nodig om naar een volgend level te kunnen gaan.

LEGO Marvel Super Heroes is een mooie game, die past in de serie LEGO games die tot nu toe zijn uitgegeven. Een erg leuke game, met hier en daar een verrassend en grappig element.

We hebben de Nintendo 3DS game gespeeld op een Nintendo 2DS.

Lees ook:

LEGO Marvel Super Heroes nu verkrijgbaar! (23-11-2013)

LEGO Marvel Super Heroes trailer (23-10-2013)

Demo en character screens LEGO Marvel Super Heroes vrijgegeven (15-10-2013)

Odin verleent ons een dienst vandaag. (09-10-2013)

Nieuwe schurk in LEGO Marvel Superheroes game (08-10-2013)

Nieuwe screenshots Marvel Super Heroes game (25-08-2013)

Houd je klauwen in de aanslag met Wolverine in LEGO Marvel Super Heroes (31-07-2013)

LEGO Big Figures maken hun opwachting in LEGO Marvel Super Heroes (31-07-2013)

Houd je klauwen in de aanslag met Wolverine in LEGO Marvel Super Heroes (31-07-2013)

Packshot van LEGO Marvel Super Heroes vrijgegeven (14-07-2013)

Sneak Peek video Marvell Super Heroes vrijgegeven (07-05-2013)

Marvell Super Heroes game (30-01-2013)

LEGO komt met LEGO Marvel Super Heroes game (10-01-2013)

De eerste LEGO Marvel Super Heroes game screenshots (07-04-2013)