08 november 2015
LEGO Ninjago Shadows of Ronin naar mobiele devices.
Amsterdam (Noord-Holland) -  Warner Bros. Interactieve Entertainment, TT Games en the LEGO G roup zorgen voor Ninja moves op mobiele apparaten met de lancering van LEGO® NINJAGOTM: SHADOW OF RONIN: Nu verkrijgbaar voor iPhone, iPod touch en iPad. De meesters van Spinjitzu keren terug in een mobiel avontuur boordevol actie.

Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games en The LEGO Group kondigen vandaag de release aan van LEGO® NINJAGOTM: Shadow of Ronin, die nu verkrijgbaar is in de App Store voor iPhone, iPad en iPod touch. De mobiele game is gebaseerd op de populaire TV serie "LEGO NINJAGO: Masters of Spinjitzu"en breidt het plezier die de handheld game biedt uit naar mobiele apparaten en introduceert een verbeterde ervaring voor spelers met nieuwe touch screen controls en een opgewaardeerd hint systeem.

"We zijn verheugd dat spelers nu van het nieuwste LEGO NINJAGO avontuur kunnen genieten op hun mobiele apparaten. Gamers kunnen de succesvolle serie nu op een geheel nieuwe manier beleven," aldus Tom Stone, Managing Director, TT Games. "Met verbeterde touch screen controls en een ge-upgraded game mechanisme, is iOS een perfect platform voor fans en nieuwkomers om door de uitgebreide wereld van NINJAGO te reizen, waar en wanneer ze maar willen."

In LEGO NINJAGO: Shadow of Ronin nemen spelers het op tegen een nieuwe bedreiging, genaamd Ronin. Ronin, geholpen door zijn leger van duistere samurai, is op een missie om de herinneringen van Ninja's te stelen met behulp van het eeuwenoude en krachtige wapen de Obsidian Glaive. Spelers rijden, vliegen, stoten en glijden zich een weg door iconische locaties uit de "LEGO NINJAGO: Masters of Spinjitzu," TV-serie, terwijl zij de Ninja's helpen hun krachten terug te krijgen, voordat Ronin zijn plan voltooit en een nog groter kwaad loslaat in NINJAGO. Door gebruik te maken van Spinjitzu technieken kunnen fans ook de unieke krachten van elke Ninja ontketenen om vijanden te verslaan, puzzels op te lossen en zelfs de krachten te bundelen om de legendarische en multi elementaire 'Tornado of Creation' te maken.
 

LEGO NINJAGO: Shadow of Ronin is ontwikkeld door TT Games en is nu verkrijgbaar voor € 4,99 voor iPhone, iPad en iPod touch in de App Store via http://apple.co/1jMzyIS. De game verschijnt binnenkort in Google Play.

Bezoek voor meer informatie: http://www.lego.com/ninjago.

Lees ook:

Review LEGO Ninjago: Shadows of Ronin (29-04-2015)

LEGO Ninjago Shadows of Ronin vanaf morgen verkrijgbaar! (24-03-2015)

LEGO Ninjago: Shadows of Ronin screen shots onthuld (09-02-2015)

LEGO Ninjago: Shadows of Ronin Key Art onthuld (01-02-2015)

LEGO Ninjago Shadow of Ronin komt in het voorjaar uit als game! (09-12-2014)