Chubby (Verenigd Koninkrijk) -  Nadat Pete Cavender vast kwam te zitten in de wild water baan in LEGOLAND, nam hij drastische maatregelen om af te vallen. De 37-jarige  ingenieur zegt: "De boomstam kwam gewoon vast te zitten. Ik was gekrenkt, vooral omdat mijn drie dochters er bij waren."

Zijn gewicht was explosief gestegen terwijl hij voor zijn werk door het hele zuid-oosten reisde. Hij leefde van snacks en fast food en hoefde niet twee keer na te denken over het eten van een familie KFC emmer in zijn eentje. De vader van drie kinderen zegt: "Ik had een 48-inch taille en ik wist dat als ik mijn levensstijl niet zou veranderen, ik ernstige gezondheidsproblemen zou krijgen."

Die dag in LEGOLAND in Windsor, kreeg Cavender een helder moment. Hij verloor het gewicht met behulp van een calorie-tellende app op zijn telefoon om te helpen met wat hij at. Verder nam hij Raspberry ketonen dieetpillen die ook worden gebruikt door Amerikaanse sterren als Oprah Winfrey en Kim Kardashian.

Hij zegt: "De dieet pillen waren echt een belangrijke stap. Maar ze werken niet alleen: je moet ze combineren met een goed dieet en regelmatige lichaamsbeweging ". Hij kan voor het eerst in jaren met zijn dochters knuffelen. Hij zegt: "Ze vertellen me nu, 'Pap, we kunnen nu met onze armen om je heen'." Hij wil ook nog eens naar LEGOLAND gaan om nogmaals in de wild water baan te kunnen stappen: "Deze keer zal ik niet vast komen te zitten".