Winterhaven (Verenigde Staten) - In 2014 zal in LEGOLAND Florida een nieuw Duplo gedeelte geopend worden. LEGOLAND Florida heeft niet alleen nieuwe attracties aangekondigd, ook de bestaande attracties in het dreumes gebied zullen worden gerenoveerd. Geplande uitbreidingen zullen de LEGO DUPLO lijn tot leven brengen met nieuwe boerderij thema attracties, een binnen speel gebeid met air-conditioning en een water speel gebied voor kinderen tussen de 2 en 5 jaar.
 

Nieuwe attracties die naar DUPLO Valley komen zijn een trein, een mini tractor rit en een water speel gebied. Het middelpunt zal de LEGO Duplo trein zijn, waarbij de dreumesen en hun ouders langs boerderijen, visvijvers en kampeerterreinen zal leiden. Hier tegenover kunnen de dreumesen in een tractor stappen en de boer helpen om de ma´svelden te ploegen en de vermiste boerderijdieren op te sporen. Degenen die willen afkoelen kunnen terecht in een water speel gebied met fonteinen en interactieve water elementen omringd door extra grote boerderijdieren. 
 

Een ander hoogtepunt zal de Duplo boerderij zijn, waar kinderen binnen kinnen spelen in een ruimte met air-conditioning. Bestaande attracties zullen worden uitgebreid met Duplo borderij speelgebieden en een kamer waar de ouders kunnen relaxen terwijl de kinderen spelen met LEGO Duplo stenen. De boerderij's Baby Center zal voorzien in alles dat nodig is om kleine kinderen te onderhouden. Het biedt verschoonruimtes, schommelstoelen, magnetrons, oplaad stations, fleswarmers, hoge stoelen, Wi-Fi, telefooncel en meer. Dit Baby Centrum zal ook tijdens de verbouwingen gewoon geopend zijn.