Zwolle (Overijssel) - LEGO WORLD is het grootste LEGO spektakel ter wereld. Van woensdag 17 tot en met dinsdag 23 oktober zijn de IJsselhallen in Zwolle weer volop in het teken van LEGO.

Er zijn miljoenen LEGO steentjes, levensgrote LEGO bouwwerken, een bioscoop, spectaculaire attracties, artiesten en verschillende spannende LEGO thema’s.

Extra hal

Naast de gebruikelijke zes hallen wordt er dit jaar een extra hal bijgebouwd, speciaal om het voor meisjes tijdens LEGO WORLD nóg leuker te maken.

LEGO WORLD richtte zich tot nu toe voornamelijk op gezinnen met jongens, maar dit jaar is er ook van alles te beleven voor meisjes. LEGO WORLD besteedt namelijk extra aandacht aan het thema LEGO Friends.

LEGO lijn voor meisjes

Deze nieuwe LEGO lijn is speciaal voor meisjes en is nu al een groot succes. In een speciaal voor LEGO WORLD aangebouwde hal kunnen meisjes hun hart ophalen door met LEGO Friends te bouwen en te spelen, maar ook pony’s te verzorgen in een manege met echte pony’s, meedoen met een heuse hondenschool, zang- en dansworkshops volgen en kleding maken op de modeontwerpafdeling.

Dankzij LEGO Friends wordt LEGO WORLD een dagje uit voor het hele gezin. Kijk voor meer informatie op www.LEGOWORLD.nl.