Carlsbad (CaliforniŽ) - Op 5 april 2013 zal het LEGOLAND Hotel CaliforniŽ haar deuren openen. Op dit moment wordt er druk geklust door Model bouwers en bouwvakkers om het eerste LEGOLAND Hotel van de Verenigde Staten in te richtten.

De modelbouwers zijn druk in de weer om allerlei LEGO modellen te plaatsen, zoals een boeman, vrolijke hofnar, koninklijke prinses ene en baby draak in het interactieve speelkasteel, gebaseerd op LEGO Knights Kingdom, LEGO Piraten en LEGO Avonturiers thema's. Daar vlakbij in de buurt verrijst een skyline van meer dan 200.000 LEGO stenen. Model bouwers plaatsen negen gebouwen in het Skyline Cafť. De wolkenkrabbers bevatten allerlei grapjes zoals een vrouw die met een kalkoen vecht die uit haar oven komt, een man die in zijn appartement zwemt en achtervolgd wordt door een haai, een vrouw die een banaan vast houdt en probeert om een aap te verleiden van haar balkon te komen.

Buiten zijn badmeesters van LEGOLAND Water Park bezig om 227.000 liter water in het zwembad te pompen. Het bad is omringd door LEGO bomen en lounge stoelen.