22 December 2008

Sea Life bij LEGOLAND California weer open na verbouwing!

Carlsbad (CaliforniŽ) - Het SEA LIFETM Aquarium bij het LEGOLANDģ California Resort is vanaf nu (22 december) weer geopend! Het neemt jou en je familie mee op een reis door de onderwaterwereld, te beginnen in de frisse wateren van Lake Tahoe tot de oude Verdwenen Stad Atlantis! 

De grootste verandering bij SEA LIFE, na de her-opening van 22 december, is de toevoeging van twee zebra haaien met een lengte van ongeveer 1,80 meter en 40 adelaarsroggen bij 'the Lost City of Atlantis'. Deze nieuwe inwoners hebben tot gevolg dat het SEA LIFE Aquarium van LEGOLANDģ California de meeste haaien huisvest van alle 28 SEA LIFE Aquariums ter wereld. Andere nieuwe inwoners zijn zee sterren, diverse soorten en zeeappels, vliegende vissen en jonge Port Jackson haaien. 

Naast nieuwe wezens heeft SEA LIFE allerlei nieuwe toevoegingen, zoals een interactief LEGO zand kasteel bouw gebied, een nieuwe glijbaan en een nieuw decor in het Lake Tahoe gebied, als enkele nieuwe muurschilderingen bij de hoofdingang. 

Veder is er voor SEA LIFE duikers een tijdelijke LEGOģ kerstboom op de bodem van het grote bassin gezet, waarmee men de gasten en dieren een vrolijk kerstfeest wil toewensen. 

 

Op 17 augustus werd deze vestiging van Sea Life geopend. Sea Life ligt bij het LEGOLAND park in Carlsbad. Er zijn allerlei LEGO figuren opgenomen in de diverse aquaria. Hieronder enkele foto's uit Sea Life, met allerlei LEGO figuren.

 

 

 

John Jakobsen, Directeur en Algemeen Manager van LEGOLAND CaliforniŽ deed de openingsceremonie van Sea Life.

 

 

De diverse attracties bij Sea Life CaliforniŽ zijn:

 

Lake Tahoe

Nadat  uw ogen zich hebben aangepast van de buitenwereld aan de rustige omgeving binnen SEA LIFE, schuiven de deuren open en aanschouwt u de majestueuze schoonheid van de Sierra Nevada Mountains. Terwijl California's zoetwatervis speelse door de ongerepte water van Lake Tahoe zwemt,  kunnen de kinderen door een boomstam glijden en verwelkomt de rustgevende rush van een rustige waterval u tijdens uw onderwater reis.

 

Haven van San Francisco

Als de schemering valt over de Golden Gate City, staat u oog in oog met haaien, roggen en een grote octopus als onderdeel van de Stille Oceaan! Ervaar San Francisco's nachtleven als nooit tevoren, vanuit de ogen van zeedieren die normaal in haar wateren leven.

 

De Kust van CaliforniŽ

 

Laat de plaatselijke wezens u leiden op een rondleiding door de rotsachtige kust van CaliforniŽ. U krijgt het beste uitzicht op de wezens die de rock pool gebieden bevolken zonder natte voeten te krijgen! Kijk of u een Garibaldi kunt ontdekken , de officiŽle vis van de staat CaliforniŽ.

 

Koraal Rif

 

Koraal is zeer mooi om te zien, maar er is meer... ontdek welke zee wezens koraal nodig hebben voor voedsel en bescherming, en bekijk de alledaagse huishoudelijke producten die feitelijk worden gemaakt van zeewier.  Je kunt hier poseren als een duiker in een koraalrif of meet uw lengte in een koraal bed.

 

 

Onderwaterkoepel

 

 

Geniet van de duizenden mousserende tropische vissen die om je heen zwemmen in de 360-graden van rust.

 

Sea Life Theater

Neem een moment om uit te rusten en te ontspannen in het film-theater. U komt meer te weten over het fascinerende leven van de zee dieren tijdens een korte film presentatie. 

 

Het Tij van Zuid CaliforniŽ

 

 

Lokale zee dieren in overvloed in de eerste van de twee SEA LIFE voel bekkens. Ontdek tijdens de interactieve speelzone of "schudt de handen" met de (zee) sterren van Zuid-CaliforniŽ's ongewervelden.

 

Sea Life Laboratorium

Wilt u weten hoe de Verloren Stad van Atlantis werd ontdekt? Luister maar naar onze LEGO ģ duiker als hij je mee neemt op een onderzees avontuur met kwallen en een groot aantal andere interessante dieren, als u de weg bent naar de Verloren Stad van Atlantis!

 

Atlantis, de Verloren Stad

Ontdek de grandeur van Poseidon's onderwater koninkrijk ... Atlantis is het middelpunt van het SEA LIFE Aquarium en bezit meer dan 200000 liter zeewater. Vanuit een 35-voet-lange-acryl tunnel, deelt u de oceaan met haaien, pijlstaartroggen en een verscheidenheid aan tropische vissen, terwijl LEGO duikers de met koraal-omgeven stad onderzoeken met een 11-voet-lange LEGO onderzeeŽr.

 

Oud Wrak

 

Als u de verloren ruÔnes van Atlantis verlaat struikelt u over een andere oud wrak. Kijk onder een 100 jaar oud schip dat is gezonken door een botsing tegen een reus van een koraalrif en zie hoe het is geworden tot thuis van vele fascinerende zeedieren.

 

Surfpauze

De levende wezens hebben hier geen probleem met de hoge golven. Zee geven er zelfs de voorkeur aan! Scherpe oceaan lucht begroet u terwijl smeuÔge wezens in de oceaan rond surfen.

 

Roggen Lagune

U bent aan de wal, maar uw reis is nog niet voorbij! Ontdek een oude Maya-tempel die opdoemt in de verte, terwijl u een lagune nadert. Hier 'vliegen' roggen sierlijk door het water in hun heldere, tropisch paradijs.

 

Koninkrijk van de Zeepaardjes

Na de lagune,  wacht u een majestueuze zeepaarden koninkrijk. Ervaar deze mythische wezens van dichtbij in hun fascinerende Maya-tempel.

 

Discovery Zone met voel bekken en S.O.S. omgeving.

Uw avontuur wordt afgesloten met een hands-on benadering van de ontdekking en exploratie van de zee. Maak je handen nat en ontdek een verscheidenheid van tropische wezens, een laatste blik op de Verloren Stad van Atlantis en het gebruik van de kennis die u heeft opgedaan tijdens uw SEA LIFE Reis tijdens "Red onze zeeŽn!"

Ocean Journey Cafe

Wees er zeker van dat je je energie peil even weer aanvult,  zodra uw reis voorbij is! Het Ocean Journey Cafe is een stijlvol familierestaurant met verse en smaakvolle gerechten uit CaliforniŽ met een eenvoudige, natuurlijke gerechten zoals pasta's, paninis en vis tacos. Wanneer de kinderen klaar zijn met eten, kunnen ze zelf een koraalrif bouwen LEGO-stenen!

 

Sea Life Cadeauwinkel

Stop bij de Sea Life cadeauwinkel en bekijk een breed gamma van geschenken, souvenirs en herinneringen aan je avontuur. Vergeet niet dat de "groene" cadeaus zijn gemaakt van organische materialen die het milieubewustzijn bevorderen. Pluche zeewezens, oceaan thema boeken, dvd's, sieraden en zee-thema-collectibles zijn ook beschikbaar als herinnering aan uw bezoek.


Adres:

SEA LIFETM Aquarium at the 
LEGOLANDģ California Resort
One LEGOLAND Drive
Carlsbad, CA 92008
Telefoon: (760) 918 - LEGO

Email: FAQ@LEGOLAND.com

 

Prijzen 2008:

1-Dag SEA LIFE Ticket 1-Dag Hopper Ticket* 2-Dagen Hopper Ticket** LEGOLAND California Resort Jaarkaart
Volwassene $18.95 $69.95 $79.95 $159.00
Kind $11.95 $59.95 $64.95 $139.00
65+ $15.95 $59.95 $64.95 $139.00

* 1-Dag Hopper Ticket is inclusief toegang voor  LEGOLAND California en SEA LIFE Aquarium.
** 2-Dagen
Hopper Ticket is inclusief toegang voor twee dagen voor LEGOLAND California en SEA LIFE Aquarium. Het tweede bezoek moet binnen 7 dagen na het eerste bezoek worden gebracht en is exclusief parkeren.
Kinderen tot 2 jaar hebben gratis toegang!

 

 


Lees ook:

LEGOLAND California in Brick-or-treat stijl in oktober (12-10-2008)

Hoofdseizoen LEGOLAND Duitsland met 99% gasttevredenheid afgesloten (18-09-2008)

Exclusieve openingsdag LEGOLAND Duitsland levert 25.000 euro op (18-09-2008)

Griezelen in LEGOLAND Duitsland in oktober (18-09-2008)

Seizoensluiting LEGOLAND Duitsland met veel vuurwerk (18-09-2008)

Star Wars Dagen in LEGOLAND California (12-09-2008)

Veiling openingsdag LEGOLAND Duitsland brengt 25.000 euro op (28-07-2008)

Nieuw LEGOLAND park in Dubai 2011 (15-05-2008)

2 Nieuwe LEGO Stores in Amerika (15-05-2008)

Miniland bezocht LEGOLAND Discovery Center Duisburg (30-04-2008)

Nieuwe website LEGOLAND Discovery Centre Duisburg (20-04-2008)

LEGOLAND Discovery Centre Duisburg al op 19 april open! (09-04-2008)

LEGOLAND Discovery Centre Duisburg opent in mei, bouwarbeiders maken lange dagen om het werk af te krijgen. (08-03-2008)

LEGOLAND geeft Shine het fiat voor reclame campagne (23-03-2008)

LEGOLAND Discovery Centre komt ook naar Meadowlands (23-03-2008)

Legoland CaliforniŽ opent een nieuw thema gebied over Egypte. (23-03-2008)

Oůk LEGOLAND Discovery Centre in Verenigd Koninkrijk! (22-03-2008)

LEGOLAND Hotel bij LEGOLAND California (24-02-2008)

LEGOLAND Windsor heeft 7 nieuwe attracties (24-02-2008)

Nieuw LEGOLAND Discovery Centre in Duisburg (24-02-2008)

Nieuw LEGOLAND Feriendorf bij Gunzburg (24-02-2008)

Maak een ballonvaart in een echte LEGOLAND luchtballon (24-02-2008)

LEGOLAND Billund bestaat 40 jaar in 2008! (18-01-2008)

LEGOLAND Parken Verkocht

LEGO beslist in de zomer over verkoop van LEGOLAND parken

LEGOLAND in Berlijn!

Brand in LEGOLAND Windsor (11-10-07)