Amsterdam (Noord-Holland) - Warner Bros. Interactive Entertainment en TT Games kondigen met trots aan dat LEGO® In de Ban van de Ring™ vanaf vrijdag 23 november in de winkels ligt voor de PlayStation®3, PlayStation®Vita, Xbox 360®, Wii™, Windows PC, Nintendo DS™ en de Nintendo 3DS™.

In LEGO® In de Ban van de Ring™ kunnen familieleden van alle leeftijden de rol aannemen van hun favoriete lid van het Bondgenootschap in LEGO vorm en zo beginnen aan het epische en spannende avontuur om Midden-aarde te redden.

LEGO® In de Ban van de Ring™ is gebaseerd op The Lord of the Rings film trilogie en laat je het verbazingwekkende avontuur van het Bondgenootschap herbeleven in de fantasierijke wereld gecreëerd door J.R.R. Tolkien. Daaraan is plezier, humor en creativiteit toegevoegd die fans kunnen verwachten van de LEGO videogame franchise.

LEGO® In de Ban van de Ring™ is ontwikkeld door TT Games en verkrijgbaar voor Xbox 360 en PS3™ voor € 49,99, voor Wii, PS®Vita en Nintendo 3DS voor € 39,99 en voor Nintendo DS en Windows PC voor € 29,99. LEGO® In de Ban van de Ring™ heeft een PEGI-rating van 7. Kijk voor meer informatie http://thelordoftherings.LEGO.com