26 oktober 2017
LEGO Worlds 'Monsters' DLC-pakket nu verkrijgbaar.
Billund (Denemarken) -
 
'Snoep of ik schiet' je een weg door vreemde en griezelige nieuwe avonturen  
Net op tijd voor Halloween! 

Gratis game-update voegt nieuwe features toe, inclusief een camera voor het maken van 
in-game filmpjes

 


Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games en de LEGO® Group hebben bekendgemaakt dat Monsters, een nieuw downloadbaar pakket met thematische content voor LEGO® Worlds, nu verkrijgbaar is voor € 3,99. Het Monsters-pakket bevat Monster Town, een vreemde plek vol enge missies, angstaanjagende wezens, spookhuizen en geestige voertuigen. Hier wordt iedere dag Halloween gevierd! De criminele zombies vatten 'snoep of ik schiet' echter iets te serieus op. Spelers moeten hun bouwvaardigheden met LEGO®-steentjes gebruiken om de schade te herstellen en de zombies weg te jagen. 

Spelers die voor € 39,99 een fysieke versie van LEGO® Worlds voor Nintendo Switch kopen, krijgen ook het Monsters-pakket, plus het Classic Space-pakket dat in juli is uitgebracht. De digitale versie die verkrijgbaar is voor € 29,99 bevat de basisgame, waarbij de DLC afzonderlijk verkrijgbaar is in de eShop. Beide premium DLC-pakketten zijn op alle andere platforms verkrijgbaar. 

Daarnaast is er ook een gratis game-update beschikbaar die een heleboel nieuwe features toevoegt die het bouwen en ontdekken eenvoudiger en leuker maken. Regisseurs in spe kunnen nu hun eigen actieserie maken met de camerawagen, een voertuig dat door één of twee spelers kan worden gebruikt. Het is alles wat een speler nodig heeft voor een epische actieserie of om favoriete filmscènes opnieuw vast te leggen. 

De game-update voegt nieuwe gereedschappen toe, zoals de Planner, waarmee je LEGO®-bouwwerken sneller kunt bouwen. Spelers kunnen de verschillende materialen en voorgebouwde muurtypes gebruiken om hun nieuwe gebouwen eenvoudig neer te zetten. De bestaande gereedschappen zijn ook aanzienlijk verbeterd, om zo het speelplezier van de spelers te optimaliseren. Het Ontdekkingsmenu heeft de zoekfunctie herzien zodat spelers gemakkelijker kunnen vinden wat ze zoeken, terwijl nieuwe vormen in het Landschapsgereedschap de manier waarop spelers hun werelden bewerken, verbeteren. Ook zijn er belangrijke updates bij het Kopieergereedschap, de Hemelkaart, Bakens en andere features die de algemene beleving vanLEGO® Worlds verbeteren.

Bekijk de Monsters trailer via de volgende link: https://youtu.be/gj6YGzbXJTA

LEGO® Worlds, een heelal vol fantasierijke werelden van digitale LEGO®-stenen waar spelers samen kunnen verkennen, ontdekken en creëren, is momenteel verkrijgbaar voor het PlayStation® 4 computerentertainmentsysteem, Xbox One, STEAM en Nintendo Switch. 

Volg LEGO® Worlds op: 
 

Lees ook:

LEGO Worlds vanaf vandaag beschikbaar voor de Switch (05-09-2017)

LEGO Worlds voegt Classic Space toe! (14-06-2017)

LEGO Worlds komt 28 maart uit! (26-03-2017)

LEGO Worlds vanaf 21 februari 2017 verkrijgbaar! (29-11-2016)

LEGO Worlds: Verken, ontdek en bouw in STEAM Early Access! (02-06-2015)