Billund (Denemarken) - "Heb je ooit LEGO® stenen gebruikt om de coolste en meest gave auto of vliegtuig te maken? Een voertuig dat je helemaal zelf hebt bedacht? Hoe leuk zou het zijn om jouw eigen LEGO ontwerp te zien in een bioscoopfilm?

Wij willen dat JIJ een voertuig bedenkt voor de nieuwe bioscoopfilm LEGO die in 2014 in de bioscoop te zien zal zijn. Het kan elk soort voertuig zijn, als hij maar helemaal uit LEGO stenen bestaat (van alleen originele LEGO stenen, helaas kan je geen speciale LEGO figuren zoals de "LEGO Harry Potter™" gebruiken) en eerst iets anders was, bijvoorbeeld een kasteel dat een race auto is geworden. Laat je fantasie gaan en begin snel met bouwen!

Upload een foto van jouw eigen ontworpen LEGO voertuig en win je eigen LEGO kinderfeestje bij jou thuis! En misschien komt jouw voertuig ook nog in de nieuwe bioscoopfilm LEGO!

Bedenk het, bouw het, deel het en win!

Vraag je ouder of voogd toestemming om mee te doen met de wedstrijd en om je te helpen met je inzending. Je kan meedoen met de wedstrijd als je inwoner bent van Nederland en tussen de 7 en 13 jaar oud bent. De wedstrijd begint om 00.01 uur op 2 oktober tot en met 23.59 uur op 7 december 2012. Promoter: Warner Bros. Entertainment Nederland BV. Algemene voorwaarden van toepassing. Door mee te doen met deze promotie ga je akkoord met de Officiële Regels.