California (Verenigde Staten) - Na een uiterst succesvol jaar met de lancering van het eerste LEGOLAND Hotel in de Verenigde Staten heeft LEGOLAND California Resort General Manager Peter Ronchetti trots een nieuwe grote toevoeging aangekondigd voor 2014: LEGO Legends of Chima Water Park!

Het LEGO Legends of Chima Water Park is gebaseerd op de LEGO Group’s nieuwste hit product “Legends of Chima”, waar dieren stammen strijden in een mythisch land om de zeggenschap over de energiebron genaamd “CHI”. Door een schep in het zand te steken ontdekte Ronchetti een schatkist vol met CHI en met de hulp van soldaten en Laval, de strijder prins van de Leeuwenstam, kondigde hij aan dat het LEGO Legends of Chima Water Park zal openen in de zomer van 2014.

2014 is een groot investeringsjaar voor ons. Het is een mijlpaal in het succes van het Resort en onze gasten krijgen hierdoor nog meer waar voor hun geld,” zegt General Manager Peter Ronchetti. “We zijn erg blij dat we een compleet nieuw Water Park dat is gebaseerd op de LEGO Chima product lijn kunnen openen!”

Vier van de acht hoofdgebieden van het Water Park zijn inmiddels bekend gemaakt:

Lion Temple Wave Pool Het middelpunt van het nieuwe Water Park waar gasten onder een LEGO boog door lopen en in een interactief zwembad terecht komen dat speciaal is ontworpen voor gezinnen en hun jonge kinderen. Water stroomt vanaf een iconisch grote “Mount Cavora” welke de acht dieren laat zien die elk een dierenstam vertegenwoordigen.

Cragger’s Swamp  - Dit is een water speel tuin waar gasten van waterglijbanen kunnen glijden, kunnen schieten met water kannonen en jets en door het hoofd van een enorme krokodil kunnen glijden.

Eglor’s Build-A-Boat - Als aanvulling op de unieke interactieve speel ervaring die is geïntroduceerd met de Build-A-Raft River in het LEGOLAND Water Park, geeft Eglor’s Build-A-Boat kinderen de mogelijkheid om hun creativiteit te benutten en hun fantasie tot leven te wekken. Jonge gasten kunnen hier hun eigen boot bouwen en kunnen tijdens een race tegen hun vrienden kijken of ze obstakels kunnen ontwijken.

Wolves’ Cantina Dit is de plek waar hongerige gasten hun genoegen vinden. Eet heerlijke gerechten tussen de spulletjes die zijn verzameld door de slimme wolven stam.