Amsterdam (Noord-Holland) - De demo van LEGO In de Ban van de Ring is uit! Vanaf vandaag is het voorproefje te downloaden van de officiŽle LEGO-website.

Snel, verzamel je strijdgerei bij elkaar, pak je zwaard, doe je maliŽnkolder aan. De demo van LEGO In de Ban van de Ring is te downloaden, op naar Mordor dus! Ontwikkelaar TT Games en uitgever Warner Bros. geven te elfder uren nog even een voorproefje van hun LEGO-game in het universum van Tolkien.

Collega Tristan is al aan de slag geweest met het nieuwe LEGO-spel, en bij hem is een bevredigend gevoel achtergebleven. Zo noemde hij het spel bijvoorbeeld: een fantastische titel en roemde hij het feit dat alle locaties in Midden-aarde goed lijken, weliswaar overgoten met het onmiskenbare LEGO-sausje. Meer over zijn ervaringen met de veelbelovende titel lees je in de impressie.

LEGO In de Ban van de Ring komt op 23 november uit voor een waar scala aan spelcomputers. Zo doet het spel de Xbox 360, PlayStation 3, PC, PS Vita, Wii, en de 3DS aan. In het vierde kwartaal van dit jaar volgt een versie voor de Wii U. Enkel PC-bezitters kunnen vooralsnog aan de slag gaan met de game, en of de ontwikkelaar en uitgever ook nog op de proppen komen met een voorproefje voor de rest van de systemen, is nog onbekend. De demo is namelijk exclusief voor de computer en kun je hier vinden. Mocht je geheugen wat opfrissing behoeven over het nieuwe 'speelgoedspel', dan vind je hieronder de trailer.

http://videogames.lego.com/en-us/lego-lord-of-the-rings/demo-download