Nusajava (MaleisiŽ) - LEGOLAND MaleisiŽ is net twee maanden open, maar de eerste tegenslagen hebben ze al gehad. Zaterdag bleef de drakenachtbaan op de heuvel stil staan door een "Technisch probleem". Alhoewel dit de veiligste plek is om in een achtbaan te strandden, hadden de inzittenden grote pech met het weerĪ het regende hevig op dat moment.

Er deed zich zaterdag rond 17.15 uur een technisch probleem voor, waardoor de achtbaan bleef stilstaan. Dit nadat het hevig was gaan regenen. De inzittenden werden na ongeveer 15 minuten uit hun benarde positie gered en de monteurs hebben de technische storing opgelost. De inzittenden waren verrast over het snelle optreden van de LEGOLAND medewerkers. 

The Dragon is een kleine achtbaan, een Force Ė Five model van Zierer, welke naast de Project X wilde muis coaster en Dragonís Apprentice Force Ė 190 kinder achtbaan van Zierer is gesitueerd. Dragon is de tweede attractie van het nieuwe park die te maken kreeg met een probleem. Het eerste probleem deed zich voor tijdens de openingsperiode voor de officiŽle opening. Hierbij reed de LEGOLAND Express trein bij lage snelheid uit de rails. De kleine trein rijdt door een stuk van het park met een lage snelheid.Chris Palmer, Director of Operations van het park heeft bevestigd dat er een ontsporing is geweest. Het was een lichte ontsporing en er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan.