Billund (Denemarken) -  De LEGO Groep mag de vernieuwde versie van LEGO WORLD Nederland met recht een groot succes noemen! Van 17 t/m 23 oktobervond de 13de editie van LEGO WORLD voor het eerst plaats in de Jaarbeurshal in Utrecht. Na een feestelijke opening door de Burgemeester van Utrecht, Aleid Wolfsen, mocht de LEGO Groep een record aantal van ruim 73.000 bezoekers verwelkomen tijdens het grootste LEGO spektakel ter wereld.

De meest populaire nieuwe LEGO activiteit was dit jaar zonder meer de LEGO douche. De LEGO fans konden met een poncho onder deze 'douche' gaan staan waar gedurende de week ruim 6 miljoen LEGO steentjes uit kwamen. Daarnaast waren vooral de oudere LEGO fans onder de indruk van het LEGO museum aangezien dit voor hen één grote trip down memorylane was. Met ruim 400m2 aan LEGO geschiedenis vond iedereen wel LEGO producten die herkenbaar waren uit hun jeugd. Uiteraard draaide het hele LEGO evenement uiteindelijk maar om één ding; bouwen met LEGO steentjes! Met ruim 12 ton aan LEGO steentjes was er genoeg materiaal en de LEGO Groep heeft dan ook waanzinnige creaties voorbij zien komen! Klik hier voor een sfeerimpressie van LEGO WORLD 2013.

LEGO WORLD 2014 vindt na deze succesvolle eerste editie in Utrecht ook volgend jaar weer plaats in de Jaarbeurshal. Voor iedereen die dit jaar LEGO WORLD heeft moeten missen, zorg dat je er volgend jaar bij bent met het hele gezin! De 2014 editie valt wederom in de herfstvakantie en zal plaatsvinden van 16 t/m 22 oktober.