Billund (Denemarken) - Een onaangename verrassing voor een aantal Engelse gamers die het nieuwste LEGO avontuur in huis hebben gehaald. In plaats van een volledige game lijkt het schijfje slechts de demo te bevatten.

Een redacteur van Game Informer ontdekte dit toen hij een exemplaar van LEGO The Lord of the Rings ging kopen. Toen bleek dat de tekst Demo Disc Not For Sale op het schijfje stond. De fout lijkt alleen betrekking te hebben tot de Xbox 360 versie van de game. Uitgever Warner Bros. Interactive Entertainment heeft al gereageerd op het bericht, in die verklaring staat dat ze de games terughalen, en dat gamers die toch een fout schijfje in hun handen krijgen een e-mail kunnen sturen naar support@wbgames.com.

Gelukkig gaat het volgens Warner Bros. slechts om een fout etiket dat op de schijf zit. De cd bevat dus wel de volledige game, er is alleen iets fout gegaan met het bedrukken van de plaatjes.

LEGO The Lord Of The Rings, hier bekend als LEGO In de Ban van de Ring, verschijnt in Nederland op 23 november.

Warner Bros heeft het volgende verklaard:

Warner Bros. Interactive Entertainment roept een klein aantal van de LEGO The Lord of the Rings video games terug die zijn uitgebracht voor de Xbox 360 video game en entertainment system van Microsoft aan Walmart, Target en Toys R Us in de Verenigde Staten met een verkeerd etiket. De desbetreffende discs zijn verkeerd gelabeld als demo discs, maar de discs bevatten de volledige game en werken volledig. Deze fout heeft geen effect op andere formaten van de game. We zijn bezig om de discs opnieuw te produceren en zullen er voor zorgen dat ze zo snel mogelijk weer in de winkels liggen. Consumenten in Amerika die dit spel hebben gekocht kunnen contact opnemen met Warner Bros om een nieuw exemplaar te ontvangen.