Gapevine (Verenigde Staten) - Ryan Homer, 11 jaar, is al vaak naar LEGOLAND geweest, maar hij heeft nog nooit zoiets gedaan als LEGO City: Forest Ranger Pursuit. "Het was erg leuk!" zegt hij. Forest Ranger Pursuit, welke vrijdag zal openen, is de laatste toevoeging aan het LEGOLAND Discovery Center in het winkelcentrum Grapevine Mills mall. Het heeft negen bos scènes, die meer dan 465 vierkante meter beslaan. Kinderen kunnen hier rijden in off-road voertuigen op een 61 meter of 96 meter lange baan, waarbij het afhangt of de deuren van de buitenafdeling open zijn. 

"We denken dat we de buitenbaan acht of negen maanden per jaar kunnen gebruiken per jaar," zegt LEGOLAND manager Iain Scouller. De elektrische wagentjes zitten niet vast aan een kabel of rails, dus de bestuurders kunnen zelf bepalen waar ze heen rijden. Ze rijden op hun top 5 Km per uur.  

De fabrikant van de wagens, SB International uit Zwitserland, heeft ze afgestemd op de bestuurders, zegt Scoulle. Elk kind tussen de 1 meter en 1 meter 50 kan er in stappen er er me rijden. "Het is een ritje voor kinderen," zegt Scouller.