17 Augustus 2008

LEGO World 2008 komt er weer aan....!

LEGO® WORLD 2008: VAN 16 T/M 21 OKTOBER IN IJSSELHALLEN ZWOLLE

Avontuurlijke thema’s zorgen voor dagvullend programma in de Herfstvakantie.

 
Zwolle, donderdag 12 juni 2008 – Van donderdag 16 tot en met dinsdag 21 oktober 2008 gaan de deuren van de IJsselhallen in Zwolle weer open voor het grootste LEGO® spektakel ter wereld: LEGO WORLD. Het evenement biedt een dagvullend programma voor het hele gezin met kinderen van alle leeftijden. Urenlang bouwplezier en diverse attracties worden tijdens LEGO WORLD afgewisseld met muzikale optredens op het JETIX podium. 


LEGO Thema’s

De locatie wordt omgetoverd tot een enorm LEGO paradijs met spannende activiteiten, levensgrote bouwwerken, leuke thema’s en natuurlijk honderdduizenden LEGO stenen. Dit jaar is er op LEGO WORLD een gigantische jungle aanwezig compleet met een heuse waterval, een touwbrug en jungle dieren. Dappere bezoekers ontdekken hier de wereld van Indiana Jones en gaan met hem op schattenjacht. LEGO Racers is er speciaal voor de stoere jongens. Zij kunnen plaats nemen achter het stuur van de échte LEGO Ferrari of lekker mee racen met de Tiny Turbo’s. De jongste kinderen voelen zich bij het thema circus een echte circusartiest. Hier kunnen zij in een circuspiste oefenen met allerlei circus attributen. In de vrolijk gekleurde bakken vol DUPLO kunnen ze zelf circus bouwwerken nabouwen of eigen creaties maken. Bij LEGO CITY wordt een complete stad nagebouwd met een echte haven, spoorbaan en brandweer. Natuurlijk ontbreken de prachtige en imposante bouwwerken van vereniging De Bouwsteen niet!

Sita presenteert de JETIX party
De populaire zangeres en presentatrice Sita zal de presentatie van de JETIX Party voor haar rekening nemen. Hier zullen weer heel veel top artiesten komen optreden! Wie dat allemaal zijn blijft nog even een verrassing, maar het wordt weer een mooi feestje. Uiteraard zijn al je favoriete JETIX Characters ook weer van de partij, dus wil jij Totally Spies, Pucca en Garu, Yin en Yang live ontmoeten? Kom dan naar LEGO WORLD.

LEGO WORLD geniet al jarenlang ongekende populariteit en is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een enorm spektakel. Met meer dan 55.000 bezoekers behoort LEGO WORLD tot een van de grootste kinderevenementen van Nederland en het grootste LEGO spektakel ter wereld! LEGO WORLD is de afgelopen jaren steeds uitverkocht geweest.

Openingstijden
LEGO WORLD is geopend van donderdag 16 oktober tot en met dinsdag 21 oktober tussen 10.00 en 17.00 uur. Kaarten (€ 16,50/kinderen tot en met 2 jaar gratis) zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar via de speelgoedwinkels van Intertoys (v.a. 25 aug.) en via www.legoworld.nl.

 

Meer informatie: zie onze LEGO World pagina's!

 

Zie ook:

Brinky LEGO World actie (01-07-2008)

LEGO World Oslo de Foto's (01-06-2008)

LEGO World genomineerd voor Bartjens prijs! (12-04-2008)

Online kaartverkoop LEGO World 15 april van start (12-04-2008)

LEGO World Oslo komt er aan! (12-04-2008)

Website LEGO World niet bereikbaar (03-02-2008)

LEGO World op Jetix! Lees verder...

LEGO World familiefeest Lees verder...

Sfeer bij de opbouwers is goed Lees verder...

50 jaar LEGO Lees verder...

LEGO World breekt records in Zwolle Lees verder...

LEGO World voor het eerst voor aanvang uitverkocht Lees verder...

Een IJsselhal vol LEGO-gebouwen, LEGO-dieren en LEGOgekken Lees verder...

Welkom in Legoworld Lees verder...

LEGO World gaat internationaal! Lees verder...

LEGO World 2007 staat op het punt te beginnen! Lees verder...

Nieuwsbrief LEGO World September Lees verder...

Run op kaarten LEGOWORLD 2007 verwacht Lees verder...

Nieuws over LEGO World 2006

LEGO World opent haar deuren (2Vandaag uitzending 21 oktober 2004)