12 Oktober 2008

LEGO World 2008 opbouw begonnen!
Zwolle - De opbouw van LEGO World is begonnen! Vanaf maandag 13 oktober zal in de IJsselhallen alles weer in het teken staan van de nieuwste editie van LEGO World. De opbouwploeg van LEGO Nederland zal tot en met woensdag druk bezig zijn om alles in gereedheid te brengen voor deze achtste editie van LEGO World. LEGO World opent de deuren op 16 oktober om 10.00 uur. De grootste LEGO beurs ter wereld zal geopend zijn van donderdag 16 oktober tot dinsdag 21 oktober. LEGO World is geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. 

Speciaal voor klanten van de Albert Heijn zullen op maandag 20 oktober om 19.00 uur de deuren open gaan, deze avond duurt tot 22.00 en zal hetzelfde verlopen als alle andere evenementdagen (incl. Jetix show). Er zijn 10.000 kaarten uitgegeven voor deze avond.

Van donderdag 16 t/m dinsdag 21 oktober 2008 gaan de deuren van de IJsselhallen in Zwolle weer open voor het grootste LEGO® spektakel ter wereld: LEGO WORLD. Het evenement biedt een dagvullend programma voor het hele gezin met kinderen van alle leeftijden. Urenlang bouwplezier en diverse attracties worden tijdens LEGO WORLD afgewisseld met muzikale optredens op het JETIX podium.

LEGO thema’s
De locatie wordt omgetoverd tot een enorm LEGO paradijs met spannende activiteiten, levensgrote bouwwerken, leuke thema’s en natuurlijk honderdduizenden LEGO stenen.

Dit jaar is er op LEGO WORLD een gigantische jungle aanwezig compleet met een heuse waterval, een touwbrug en jungle dieren. Dappere bezoekers ontdekken hier de wereld van Indiana Jones en gaan met hem op schattenjacht. LEGO Racers is er speciaal voor de stoere jongens. Zij kunnen plaats nemen achter het stuur van de échte LEGO Ferrari of lekker mee racen met de Tiny Turbo’s.

De jongste kinderen voelen zich bij het thema circus een echte circusartiest. Hier kunnen zij in een circuspiste oefenen met allerlei circus attributen. In de vrolijk gekleurde bakken vol DUPLO kunnen ze zelf circus bouwwerken nabouwen of eigen creaties maken. Bij LEGO CITY wordt een complete stad nagebouwd met een echte haven, spoorbaan en brandweer. Natuurlijk ontbreken de prachtige en imposante bouwwerken van vereniging De Bouwsteen niet!

Sita presenteert de JETIX party
De populaire zangeres en presentatrice Sita zal de presentatie van de JETIX Party voor haar rekening nemen. Hier zullen weer heel veel top artiesten komen optreden! Uiteraard zijn alle favoriete JETIX Characters ook weer van de partij, dus wil jij Totally Spies, Pucca en Garu, Yin en Yang live ontmoeten? Kom dan naar LEGO WORLD.

Meer informatie: zie onze LEGO World pagina's!

 

Zie ook:

LEGO World komt er weer aan! (17-08-2008)

Brinky LEGO World actie (01-07-2008)

LEGO World Oslo de Foto's (01-06-2008)

LEGO World genomineerd voor Bartjens prijs! (12-04-2008)

Online kaartverkoop LEGO World 15 april van start (12-04-2008)

LEGO World Oslo komt er aan! (12-04-2008)

Website LEGO World niet bereikbaar (03-02-2008)

LEGO World op Jetix! Lees verder...

LEGO World familiefeest Lees verder...

Sfeer bij de opbouwers is goed Lees verder...

50 jaar LEGO Lees verder...

LEGO World breekt records in Zwolle Lees verder...

LEGO World voor het eerst voor aanvang uitverkocht Lees verder...

Een IJsselhal vol LEGO-gebouwen, LEGO-dieren en LEGOgekken Lees verder...

Welkom in Legoworld Lees verder...

LEGO World gaat internationaal! Lees verder...

LEGO World 2007 staat op het punt te beginnen! Lees verder...

Nieuwsbrief LEGO World September Lees verder...

Run op kaarten LEGOWORLD 2007 verwacht Lees verder...

Nieuws over LEGO World 2006

LEGO World opent haar deuren (2Vandaag uitzending 21 oktober 2004)