Washington (Verenigde Staten) - We lazen op internet het volgende bericht: De 6-jarige Isaak Lasson is na jaren van benauwde momenten verlost van zijn ademnood. Na tientallen doktersbezoekjes kwam een oplettende arts erachter dat er iets vreemds in het kleine neusje van de jongen zat: een stuk LEGO.

En het zat er ook niet sinds gisteren in. De kleine Amerikaan heeft er drie jaar mee rond gelopen.

In eerste instantie was het niet helemaal duidelijk wat zijn neusgat blokkeerde. Isaak kon zich alleen herinneren een keer spaghetti in zijn neus te hebben gepropt, maar dat kon het niet zijn. Na nader onderzoek bleek het te gaan om een rubberen wieltje van een LEGO-wagentje.

Vader Craig snapt er niets van hoe zijn kleine het stukje speelgoed überhaupt in zijn neus heeft weten te proppen. Wat hij wel weet is dat Isaak een stuk beter ademt en slaapt sinds de grote verlossing. "Je vraagt jezelf af of je een slechte ouder bent, maar dit soort dingen gebeuren kennelijk gewoon," zegt hij bij KSL-TV.

"Isaak zelf is zich van geen kwaad bewust. Hij vindt het wel stoer."

We hebben de foto's bekeken en wij herkennen dit bandje niet als een LEGO onderdeel. We hebben de LEGO elementen index helemaal doorgenomen maar er is geen enkel LEGO wiel dat op het onderstaande wiel lijkt. Volgens ons is het een band van een of ander gewoon speelgoed autootje. Als je dit onderdeel wel als LEGO herkent, laat ons het dan weten!