21 september 2014
Data LEGO Inside Tour 2015 aangekondigd!

Billund (Denemarken) - Beleef de LEGO Group van binnen uit en zie hoe de stenen worden geproduceerd, ontmoet de LEGO Designers en maak een reis door de geschiedenis van het bedrijf LEGO in het huis van Ole Kirk Christiansen. Neem een kijkje achter de schermen in het LEGOLAND park en wees een van de weinigen die een uniek cadeau ontvangt, speciaal geproduceerd voor de LEGO Inside Tour.

 

De LEGO Inside Tour van 2015 vindt plaats op de volgende data:

5 mei tot en met 8 mei,

19 mei tot en met 22 mei,

9 juni tot en met 12 juni,

en

16 juni tot en met 19 juni.

 

De registratie voor de LEGO Inside Tour start op maandag 3 november om 13.00 uur. Het is niet mogelijk om voor deze datum in te schrijven. De link naar het formulier staat vanaf die datum en tijd op de volgende pagina: www.LEGO.nl

 

Wat is de LEGO Inside Tour?

De LEGO Inside Tour is een unieke LEGO beleving, welke vaak wordt benoemd als een belevenis voor 'eens in het leven'. Als deelnemer wordt je uitgenodigd in het huis van Ole Kirk Christiansen, welke een tentoonstelling bevat van LEGO sets en modellen die terug gaan tot 1934. Je ontmoet LEGO designers, die er naar uit kijken om je te ontmoeten. Ze zullen je introduceren met hun werk bij de LEGO Group en doen met je mee in een unieke bouw uitdaging.

 

Zeer ervaren LEGO medewerkers leiden je rond in de fabriek in Billund en diverse andere medewerkers vertellen over hun specifieke werkzaamheden in dat deel van de fabriek. Je maakt kennis met de unieke cultuur en de sterke waarden die het bedrijf karakteriseren. De LEGO Inside Tour maakt ook een stop bij de LEGO werknemers winkel.

 

De LEGO Inside Tour Award Show vind plaats op donderdag middag. Er is een rode loper en jij bent de eregast.

 

Op de laatste dag neem je deel aan een door een gids begeleide rondleiding achter de schermen van LEGOLAND. Na de rondleiding maak je de sluitingsceremonie mee en je ontvangt een uniek cadeau: een LEGO set welke speciaal voor de LEGO Inside Tour is geproduceerd in zeer nauwe samenwerking met Kjeld Kirk Kristiansen.

 

De LEGO Inside Tour heeft haar uitvalsbasis in het LEGOLAND Hotel (www.hotellegoland.dk), waar je verblijft van dinsdag tot vrijdag. Alle maaltijden zijn inbegrepen gedurende het officiŽle programma.

 

Als u meer nachten wilt verblijven in het Hotel of als u extra kamers wilt boeken, neem dan vooraf contact op met Hotel LEGOLAND. Denk er dan aan om het personeel op de hoogte te stellen dat u een deelnemer aan de LEGO Inside Tour bent. Bij elke overnachting in het LEGOLAND Hotel is het ontbijt inbegrepen. De (eventuele) extra verblijfskosten dient u bij vertrek zelf te voldoen aan de receptie van het LEGOLAND Hotel.

 

LEGO regelt al het vervoer van het LEGOLAND Hotel naar de diverse stops tijdens de LEGO Inside Tour. Gasten dienen zelf van hun woonplaats naar het LEGOLAND Hotel te reizen.

 

Voorwaarden voor de registratie:

 • Om veiligheidsredenen moeten kinderen die deelnemen aan de tour minimaal 7 jaar oud zijn.

 • Kinderen tussen de 7 en 14 jaar moeten gedurende de Tour worden begeleidt door een volwassene.

 • Als u samen met vrienden, familie of gezin wilt deelnemen aan de Tour, moet u samen registeren. Tot vijf personen kunnen worden geregistreerd via een enkel formulier.

 • Als u eerder heeft deelgenomen aan een LEGO Inside Tour, moet u er rekening mee houden dat uw plaats wordt vergeven aan een persoon die nog nooit heeft deelgenomen.

 • LEGO behoudt zich het recht om uw bezoek op een andere datum te plannen dan door u als voorkeur is aangegeven, om de groepen inschrijvers zo goed mogelijk te kunnen combineren.

 • LEGO heeft het recht om het programma van de LEGO Inside Tour te wijzigen.

 • LEGO heeft het recht om uw registratie te weigeren, bijvoorbeeld omdat u werkt voor een concurrerend bedrijf, waardoor uw bezoek de LEGO Group schade zou kunnen berokkenen.

 • Alle communicatie over en gedurende de LEGO Inside Tour vindt plaats in het Engels. Daarom is het aan te bevelen dat u de taal kunt verstaan en begrijpen.

 • Tijdens het bezoek aan de LEGO werknemers winkel kunt u LEGO producten kopen tegen gereduceerd tarief. Hierbij geldt een limiet van twee identieke producten per persoon.

 • Deze unieke LEGO beleving kost DKK 14.500 (Ä 1.900,00) per persoon voor alle leeftijden.

 • De betaling van de LEGO Inside Tour moet gedaan worden voor 2 februari 2015. De LEGO Consumenten Service neemt contact met u op over deze betaling. Er is sprake van een bedenktijd van drie dagen om kosteloos te annuleren nadat de betaling is gedaan.

 • Als u na de drie dagen bedenktijd toch wilt annuleren, neem dan zo snel mogelijk contact op met het LEGO Inside Tour team. U krijgt dan uw geld terug, waarbij een annuleringsbedrag van 20% van het totaalbedrag zal worden ingehouden.

De registratie opent op maandag 3 november om 13.00 uur. Ga naar de hierboven genoemde pagina om te registeren.  Alles wat u nodig heeft om te registreren is een stabiele internet verbinding. LET OP: Alle communicatie over de Tour vindt plaats in het Engels!

 

Van elke deelnemer moet afzonderlijk een formulier met gegevens worden ingevuld. Op het formulier dient u de volgende informatie in te vullen:

 • Voornaam

 • Tussenvoegsel

 • Achternaam

 • Geboortedatum

 • Email adres

 • Land van afkomst

 • Mobiele telefoonnummer

Als u namens iemand anders registreert, dient u de gegevens van degene die u registreert in te vullen. U mag wel uw eigen telefoonnummer en e-mail adres noteren als u wilt dat de communicatie van LEGO via u verloopt. U kunt meer informatie hierover noteren in het laatste veld, voordat u de registratie voltooid.

 

Voor de registraties geldt: Die het eerst komt het eerst maalt. Binnen drie dagen na de registratie zal het LEGO Inside Tour team u op de hoogte brengen of u een van de gelukkigen bent die een plaatsje heeft bemachtigd voor de LEGO Inside Tour.

 

Reizen.

Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor het vervoer van huis naar het LEGOLAND Hotel in Billund. Billund heeft een internationaal vliegveld en het LEGOLAND Hotel bevindt zich op slechts enkele auto-minuten van het vliegveld. Er zijn ook taxi's te boeken vanaf het vliegveld. Voor meer informatie kijk op www.billundlufthavn.dk

U kunt ook de trein vanuit Kopenhagen nemen en overstappen op een bus in Vejle of Kolding. Maak een reisplan op www.dsb.dk

 

Het LEGO Inside Tour team: legoinsidetour@lego.com

Lees ook:

LEGO breidt fabriek in Mexico uit (06-09-2014)

LEGO Innovation House van binnen (03-08-2014)

Werkplekken van de LEGO Designers in Billund (03-08-2014)

Hoofdingang LEGO Hoofdkwartier op de foto (03-08-2014)

Nieuwe LEGO fabriek in Hongarije geopend! (19-06-2014)

LEGO en Wereld Natuur Fonds gaan samenwerken! (03-12-2013)

Bezoek aan de LEGO fabrieken en andere gebouwen in Billund! (12-08-2013)

LEGO breidt uit in TjechiŽ (20-06-2013)

Ontwerp LEGO Huis onthuld (05-06-2013)

LEGO wil fabriek bouwen in China (20-03-2013)

Internationale architecten ontwerpen nieuwe LEGO experience in Billund (11-03-2013)

Kuehne en Nagel richten LEGO webshop in (26-10-2012)

Hoe LEGO gemaakt wordt (18-01-2012)

Nieuwe LEGO fabriek in Hongarije (27-09-2011)

Grote investering LEGO in Hongarije (06-09-2011)

LEGO weer op National Geographic Channel (28-08-2011)

LEGO strijdt tegen ontbossing (08-07-2011) 

LEGO Inside Tour exclusive (19-05-2011)

Verslag van de reis naar de LEGO fabriek (10-05-2011)

LEGO op National Geographic Channel (02-03-2011)

Kleinere LEGO dozen? (02-03-2011)

Negen AGV's voor LEGO (07-12-2010)

LEGO derde in lijst klimaat vriendelijke speelgoedfabrikanten (23-04-2009)

LEGO neemt fabriek in TsjechiŽ over van Flextronics (21-02-2008)

Productie ExoForce wordt eind 2008 stopgezet! (09-02-2008)

Neem een kijkje achter de schermen bij het maken van LEGO Technic (23-01-2008)

LEGO verplaatst productie Duplo en Bionicle cans!

LEGO verkoopt gereedschapsfabriek in Zwitserland

LEGO besteed transport uit aan DHL

LEGO sluit diverse fabrieken en distributiecentra

LEGO kiest voor databasemanagement van Experian

Bezoek de LEGO Fabriek!