Utrecht (Utrecht) - De scholen zijn weer begonnen en daarom organiseren de winkeliers van Winkelcentrum Kanaleneiland op zaterdag 25 augustus een Kids Day met leuke activiteiten: een grote LEGO Bouwwedstrijd voor alle kinderen.
Het pleintje bij de Albert Heijn wordt omgetoverd tot een echt LEGO-paradijs. Er staan grote LEGO-modellen en duizenden stukjes Lego waar de kinderen zelf mee aan de slag kunnen, onder begeleiding van deskundige LEGO-medewerkers.

Er zijn ook nog prijzen te winnen. Kinderen die een mooi model hebben gemaakt kunnen ook meedoen met de bouwwedstrijd. Tot 13.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur kan er voor de bouwwedstrijd gebouwd worden. Daarna beoordeelt een deskundige jury de ingeleverde modellen. Om 13.30 uur, 15.00 uur en 16.30 uur vindt de prijsuitreiking plaats. De makers van de drie mooiste modellen ontvangen een LEGO-bouwpakket.

Warner Game Event
Naast de LEGO Bouwwedstrijd is er meer te doen voor kids. Het Warner Game Event komt ook naar Winkelcentrum Kanaleneiland, in het lege Schoenenreus-filiaal. Een splinternieuw evenement in Nederland van Warner Brothers and Warner Interactive Entertainment. Kinderen kunnen spelen in een hightech- omgeving op de allernieuwste games in Nederland, zoals Lego® Rockband, Playstation Move Games, Lego® Batman en Lego® Harry Potter.

Het Warner Game Event bestaat uit 8 speciaal ontwikkelde spel-units met beeldschermen, X-boxen, Playstations en controllers. Voor de Lego® Rockband zijn er natuurlijk ook drumkits, gitaren en hoofdtelefoons. Alles in een hightech decor met 3 schermen waarop de trailers van de allernieuwste games te zien zijn.