Volkel (Noord Brabant) - Ruim 350 kinderen blij! Warenhuis Coppens in Volkel kan terugzien op 3 succesvolle bouwspektakels. De foto’s zijn al te zien op de internet site van Coppens.

Afgelopen woensdag en zaterdag was het een gezellige drukte bij het grootste speelgoed pakhuis van Brabant. Op 3 gezette tijden werd bij Coppens telkens door minimaal 100 kinderen een mooi bouwwerk van Duplo en/of Lego gebouwd. Iedereen deed goed zijn best om iets moois te bouwen met de miljoenen bouwsteentjes. Elk kind was geconcentreerd op het eigen grondplaatje bezig. Het geluid van het ruisen van de steentjes had de overhand. Ieder was op zoek naar de specifiek benodigde kleur of juist nog dat ene blokje zoals een wiel of deur. Zo werd alles netjes afgemaakt.

Na 2 uur bouwen werden de werkjes ingeleverd en allen apart op de foto gezet. De foto’s zijn allemaal te zien op www.coppenswarenhuis.nl Na afloop gingen de kinderen tevreden met een kortingbon en kadootje naar huis. Er was ook nog een wedstrijd aan het bouwspektakel verbonden. Voor de Lego-jury een moeilijke taak; wie had het mooiste gebouwd?
Volgende week worden in de regionale bladen en op de site de prijswinnaars bekend gemaakt.

Warenhuis Coppens is tevens gestart met de etalage-aktie: Bij aankoop van elke 25 euro speelgoed krijgt men een gratis lot. Er is een hele etalage vol prijzen te winnen. De trekking is op 9 december a.s.