Hardenberg (Overijssel) -  Nog een paar weken en dan begint in de Evenementenhal het LEGO-festijn los. De bekende steentjes, uitgeroepen in 2000 tot speelgoed van de eeuw, vullen op 10 en 11 augustus de vloer van het beurscomplex.

Met eigen creaties, bouwwedstrijden voor kinderen, demonstraties van het nieuwste wat LEGO biedt, het uitproberen van diverse LEGO computerspelletjes en natuurlijk is er zowel oude als nieuwe LEGO te koop.

Sinds 1932 is het beroemde speelgoed uit Denemarken al populair bij kinderen en maar zeker ook bij volwassenen. Sinds die tijd is er veel veranderd, waarbij nu het scala aan producten uiteenloopt, van LEGO-Baby voor de allerkleinsten tot LEGO-Mindstorms (computerLEGO) voor de echte fanatieke LEGObouwer.

LEGO is niet alleen leuk maar ook nog leerzaam, op menige school wordt LEGO gebruikt voor het bijbrengen van technische principes bij de leerlingen. Dus bent u op zoek naar een speciale uitgave van een LEGOdoosje, zoekt u al tijden naar een onderdeel om uw set compleet te maken of bent u gewoon nieuwsgierig? Kom dan naar het festijn met LEGO in Evenementenhal Hardenberg.

Het festijn met LEGO vindt plaats op zaterdag 10 augustus van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 11 augustus van 10.00 tot 16.00 uur. De entree prijs is Ä 2,00 per persoon, kinderen t/m 4 jaar en parkeren is gratis.

Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.evenementenhal.nl.